کدخبر : 18742 تاریخ انتشار :
A

رونمایی از شاسی‌بلند جدید ایران خودرو؛ بزرگ‌تر از ری‌را (تصویر)

رونمایی از شاسی‌بلند جدید ایران خودرو؛ بزرگ‌تر از ری‌را (تصویر)

گروه صنعتی ایران خودرو در حاشیه مراسم تحویل ری را برای نخستین بار از رندرهای یک کراس اوور جدید و بزرگ‌تر پرده برداشت

به گزارش قیمت ۳۶۰؛ در حاشیه مراسم تحویل  ری را  علاوه بر رونمایی از آهنگ این خودرو، اتفاقات دیگری هم رخ داد. در این مراسم در شرایطی که طراحی  ری را  برای حاضرین پرزنت می شد، به نقطه  Family Look  یا زبان طراحی جدید  ایران خودرو  رسیدیم.

در همین زمان بود که چند اسلاید مختلف پخش و در آن علاوه بر ری را و TF۲۱ ، یک کراس اوور جدید و بزرگ‌تر از  ری را  نیز به نمایش درآمد.

ایران خودرو IKP۳

کراس اوور ایران خودرو با پلت فرم IKP3

کراس اوور ایران خودرو با پلت فرم IKP3

این خودرو گویا همزمان با پروژه  ری را  در حال کار و توسعه روی یک پروژه دیگر با سگمنت کراس اوور و اندکی بزرگ‌تر از آن بوده است. پلت فرم این پروژه نیز IKP3 بوده و کد پروژه آن  K235  است.

این کراس اوور از بدنه ای بزرگ‌تر نسبت به  ری را  اما زبانی مشترک با آن بهره مند است. این خودرو نیز به پکیج چراغ های دوقسمتی مجهز است که پکیج اصلی به صورت عمودی در سپر تعبیه شده و دی لایت ها این‌بار به جلوپنجره کشیده خودرو متصل هستند.

در نمای کناری سقف و ستون ها و آینه های کناری مشکی بوده و سه خط موازی  ری را  یعنی خط بالای سقف، خط پایین پنجره ها و خط پایین درها روی این کراس اوور نیز نقش بسته است که به همان فلسفه زبان مشترک یا  Family Look  یا به نوعی ریتم افقی یکسان بازمی گردد.

در قسمت عقب اما به نظر می رسد به جز خط افقی شکل داری که بالای دیفیوزر این پروژه با دیفیوزر  ری را  یکسان است، شکل و شمایل چراغ ها به کل تغییر کرده و به شکل خطی مطابق با بسیاری از محصولات روز دنیا نظیر  لی اتو L9  چینی و… درآمده است.

در کل باید گفت به نظر می رسد این پروژه نسبت به  ری را  از طرحی بسیار پخته تر و صد البته جذاب تری بهره مند بوده است.

مشخصات فنی

ایران خودرو  پیش‌تر از پلت فرم  IKP2  برای کد پروژه این محصول صحبت می کرد، اما به یک باره این نام به  IKP3  تغییر کرد. این پلتفرم گویا به غیر از یک کراس اوور بزرگ‌تر از  ری را ، برای سدانی در حد و اندازه های  پژو ۵۰۸  نیز مورد استفاده قرار خواهد گرفت.

از نظر فنی هم می توان گفت که همین پیشرانه EF7 توربوشارژ بهینه با ۱۶۰ اسب بخار قدرت و ۲۴۰ نیوتن متر گشتاور به همراه گیربکس AT یا DCT می تواند یکی از گزینه های اصلی پروژه های مذکور باشد. باید منتظر ماند و دید آیا پخش کردن رندرهای این کراس اوور جدید توسط خود  ایران خودرو  و از طرفی جدایی  حسین سلیمانی  از این شرکت به منزله پایان این پروژه و بایگانی شدن آن است یا این پروژه همچنان در حال توسعه بوده و تا چندی دیگر از نمونه اولیه آن رونمایی می شود.

منبع اسب بخار
خواندنی‌ها
ارسال نظر

پربیننده ترین