شاهکار طراح ایرانی برای رولزرویس (عکس)
این نسخه تازه با وجود شباهتهای زیادی که به مدلهای پیشین دارد همچنان به المانهای منحصربهفرد خود نظیر کیت بدنه تازه، رنگبندی منحصربهفرد و کابینی زیبا هم مجهز شده است
رولزرویس V۱۲ با ۹۰۰ نیوتن متر گشتاور به کیت بدنه تازه، رنگبندی منحصربهفرد و کابینی زیبا مزین میشود.
بیشتر بخوانید: پشت پرده آزادسازی واردات خودرو
باز هم دستپخت تازه منصوری برای رلزرویس فانتوم توانسته چهرهای خیرهکننده از این خودرو را برای یک مشتری متمول این تیونینگ آلمانی به ارمغان بیاورد. این نسخه تازه با وجود شباهتهای زیادی که به مدلهای پیشین دارد همچنان به المانهای منحصربهفرد خود هم مجهز شده است. بهرهوری از رنگپردازی مسی-برنزی در نیمه سمت راست جلوپنجره و هواکش سپر بههمراه نشان روح اشتیاق که روی کاپوت این خودرو قرار گرفته است، در هیچ نمونه دیگر از محصولات منصوری یافت نمیشود.
رنگبندی دوگانه و ظریف بدنه که با سیاه براق مخصوص این تیونر آلمانی همراه شده است جزئیاتی زیبایی مانند خط مسی- برنزی روی خط شانه فانتوم و نشان رولزرویس در بخش جانبی بدنه هم میشود. شرکت منصوری تنها به رنگآمیزی جدید اکتفا نکرده و برای این خودروی خاص از یک کیت بدنه جدید استفاده کرده است که با تمام کارهای قبلیاش مشترکات روشنی دارد. مانند تمام رولزرویسهای منصوری، کشیدگی جلوپنجره به بخش سپر هم سرایت کرده و خودرو میزبان نوارهای LED روز تازه شده است.
سپر جدید و کشیده در کنار ارتفاع کمتر بدنه از سطح زمین باعث شده حس لوکسبودن و قدرتنمایی این خودرو دوچندان شود. منصوری برای حفظ هماهنگی، گلگیرهای جانبی را هم مانند سپر و زیرسپر جلو به زمین نزدیک کرده و در با گذر از چرخ عقب، آن را همراه با فرم بدنه فانتوم به آرامی بالا آورده است.
نمای عقب این فانتوم تغییر چندانی نکرده اما یک اسپویلر تازه روی صندوق و یکی بالای شیشه عقب، نشان برنزی منصوری، اگزوز و زیرسپر نو و خروجی کوچک باد پشت طاق چرخ به آن اضافه شده است. رینگهای بزرگ لوکس و آیرودینامیک این خودرو همان چهره آشنای سایر محصولات منصوری را یادآوری میکند و شیشههای دودی به خاصتر شدن نمای خودرو باعث حفظ حریم خصوصی سرنشینان متمول میشود.
از آنجا که توجه منصوری فارغ از زرقوبرق بیاندازهای که به خودروها میدهد، همیشه بالا بوده است، مهندسان به کابین ارباب تاریکی هم توجه ویژهای کردهاند. استفاده از رنگپردازی دوگانه سیاه و نارنجی بههمراه چند نوع بافت مانند چرم، چوب، فیبرکربن و… فضایی منحصربهفرد و فوق لوکس را ایجاد کرده است. در جایجای این کابین میتوان لوگوی منصوری را مشاهده کرد که جایگزین لوگوی اصلی رولزرویس شده است. جزئیات کار منصوری در کابین این فانتوم آنقدر بالا بوده که حتی پنل درها هم به نورپردازی ستارهای و نشان این شرکت مزین شده است.
قدرت این خودروی لوکس سنگین از طریق یک پیشرانه ۶.۷۵ لیتری V12 تامین میشود که حداکثر ۵۷۱ اسب بخار قدرت و ۹۰۰ نیوتن متر گشتاور تولید میکند. به این ترتیب، فانتوم ارباب تاریکی میتواند بدنه ۲.۵ تنی خود را در کمتر از ۶ ثانیه به سرعت ۱۰۰ کیلومتر بر ساعت برساند. نظر شما درباره این خودروی قدرتمند و لوکس چیست؟ آیا فانتوم برای لوکستر شدن به زرقوبرق اضافه، کیت بدنه و نورپردازی داخلی نیاز دارد؟ آیا فلسفه کاری رولزرویس با منصوری در یک جهت هستند؟