کدخبر : 19128 تاریخ انتشار :
A

مقایسه شیائومی 14T پرو و S24 FE؛ بهترین قاتل پرچمدار ۲۰۲۴

مقایسه شیائومی 14T پرو و S24 FE؛ بهترین قاتل پرچمدار ۲۰۲۴

رقابت میان گوشی‌های سامسونگ و شیائومی، همیشه جذاب است؛ به‌ویژه وقتی صحبت از گوشی‌های پریمیوم‌تر مثل پرچمدارها یا شبه‌پرچمدارها به‌میان بیاید

به گزارش قیمت ۳۶۰؛ پرچمداران اقتصادی سال ۲۰۲۴ چینی و کُره‌ای یعنی شیائومی ۱۴T Pro و گلکسی S۲۴ FE امسال هم رقابت تنگاتنگ و نفس‌گیری دارند تا تنور رقابت را که با گوشی‌های پرچمدار به‌اوج حرارت می‌رسد، گرم‌تر نگاه دارند.

طبیعتاً طرفداران هر برند از همان روزهای ابتدایی عرضه‌ی گوشی‌ها، تصمیم‌شان را گرفته‌اند؛ اما برای افرادی که برای تصمیم‌گیری در خرید اس ۲۴ اف ای یا شیائومی ۱۴ تی پرو مردد هستند و نمی‌دانند هرکدام از گوشی‌ها دقیقاً در کدام بخش بر دیگری برتری دارند، یک مقایسه‌ی دقیق و جامع می‌تواند بسیار راهگشا باشد.

در مقاله‌ی پیش رو قصد داریم شباهت و تفاوت‌های شیائومی ۱۴T پرو و گلکسی S۲۴ اف ای را زیر ذره‌بین قرار دهیم تا با نقاط ضعف و قوت هرکدام بیشتر آگاه شویم.

طراحی و کیفیت ساخت

سامسونگ و شیائومی هرکدام رویکرد متفاوتی در طراحی گوشی‌های هوشمندشان دارند و به‌نوعی امضای خود را در ظاهر گوشی‌ها حفظ می‌کنند؛ درحالی‌که سامسونگ معمولاً به‌طراحی جزیره‌ای دوربین وفادار است، شیائومی ترجیح می‌دهد از ماژول دوربینی بزرگ‌تر و برجسته‌تر و اغلب غیرضروری استفاده کند. بااین‌حال، خوش‌دست بودن گوشی و خوشایند بودن احساس کاربر از در دست گرفتن آن، برای خیلی از کاربرها اهمیت بیشتری دارد تا بحث‌های سلیقه‌ای در یک مقایسه‌ی جامع، اولویت خود را از دست بدهند.

اجازه بدهید با گلکسی S۲۴ FE شروع کنیم که از همان زبان طراحی آشنای سامسونگ پیروی می‌کند و مثل همیشه، لبه‌های تختش باعث شده‌‌اند گوشی به‌خوبی در دست قرار نگیرد؛ اما فقط همین نیست؛ چراکه به‌دلیل افزایش وزن و ابعاد گوشی نسبت به نسل گذشته، با هیچ معیاری نمی‌توان آن را در زمره‌ی گوشی‌های خوش‌دست قرار داد؛ درحالی‌که شیائومی، هم از نظر ابعاد، هم انحنای بدنه، راحت‌تر در دست قرار می‌گیرد و به‌نوعی، خوش‌دست‌تر است.

هادی غنی‌زادگان در حال تماشای گلکسی S24 FE و شیائومی 14T Pro
نمای کناری گلکسی S24 FE و شیائومی 14T Pro

در ساخت هردو گوشی از بدنه‌ی شیشه‌ای استفاده شده است؛ با این تفاوت که نماینده‌ی شیائومی از لایه‌ی محافظ Panda-X و گوشی سامسونگ از پوشش Gorilla Glass ۵ استفاده می‌کند که مقاومت بیشتری در برابر خراش و آسیب‌های احتمالی دارد؛ اما به‌دلیل براق‌بودن، لکه‌های اثرانگشت را جذب می‌کند. در مقام مقایسه، پوشش به‌کاررفته در ۱۴T پرو، حالت مات دارد و همین امر باعث شده که رد اثر انگشت و چربی کمتر روی آن باقی بماند.

در کنار افزایش ابعاد اس ۲۴ اف ای درمقایسه‌با نسل قبل، حاشیه‌های نمایشگر نیز در طراحی گلکسی S۲۴ FE ضعف مهم و البته، ناامیدکننده‌ای به‌شمار می‌آید. با وجود اینکه افزایش ابعاد گوشی، نسبت نمایشگر به بدنه را بیشتر کرده است (۸۸ درصد)، حاشیه‌ها کماکان قطور هستند و بیشتر از نماینده‌ی شیائومی به‌چشم می‌آیند. تمام این موارد، ظاهر گوشی را به‌سمت میان‌رده‌هایی همچون گلکسی A۵۵ سوق می‌دهد، نه قاتل پرچمدار؛ درحالی‌که، شیائومی ۱۴T پرو با حاشیه‌های باریک‌تر و ابعاد جمع‌وجورترش، به پرچمداران شباهت بیشتری دارد.

گلکسی S24 FE بیشتر از اینکه ظاهر یک قاتل پرچمدار را داشته باشد، به میان‌رده‌هایی مثل A55 شبیه است.

از شباهت‌های دیگر گوشی‌ها در بخش طراحی نیز، دریافت استاندارد IP۶۸ است؛ بدین مفهوم که هر دو گوشی می‌توانند به‌مدت ۳۰ دقیقه در آب با عمق ۱٫۵ متر بدون آسیب دوام بیاورند. گلکسی اس ۲۴ اف ای را می‌توان در رنگ‌های سبز، آبی، زرد، نقره‌ای و خاکستری (گرافیت) خریداری کرد و ۱۴T پرو در رنگ‌بندی آبی و نقره‌ای و مشکی به‌فروش می‌رسد.

نمایشگر و اسپیکر

شیائومی ۱۴T پرو و گلکسی S۲۴ FE از نمایشگرهای OLED بهره می‌برند؛ اما نمایشگر سامسونگ حدود ۰٫۳ اینچ بزرگ‌تر است؛ که بیشتر یک عدد روی کاغذ به‌حساب می‌آید و نه‌تنها قابل تشخیص نیست، بلکه تاثیر زیادی هم در تجربه‌ی کاربری ندارد. از سوی دیگر، نماینده‌ی شیائومی به‌لطف وضوح بالاتر، ۱۳ درصد تراکم پیکسلی بیشتری دارد و از نرخ نوسازی ۱۴۴ هرتز نیز پشتیبانی می‌کند.

گلکسی S24 FE و شیائومی 14T Pro از نمای روبه‌رو

نرخ PWM مزیت مهم دیگری برای گوشی به‌حساب می‌آید. شیائومی فرآیند خاموش و روشن‌کردن نمایشگر (PWM) را با نرخ ۳۸۴۰ هرتز انجام می‌دهد؛‌ موضوعی که باعث می‌شود، افرادی که چشمان حساسی دارند در محیط‌های کم‌نور دچار مشکل نشوند. در سوی دیگر، اندازه‌گیری‌ها نشان می‌دهند که گوشی سامسونگ از PWM با نرخ بسیار پایین (در حد ۲۴۰ هرتز) استفاده می‌کند.

 
 
 

شیائومی 14T Pro

۲٫۳

۸۰۵

۴۱۶۰

(HDR)

۹۹٫۹

درصد

(Original Color)

۲٫۳

۱۰۰

درصد

(Saturated)

۳

گلکسی S24 FE

۱٫۷

۵۲۰

۲۲۴۰

(HDR)

۹۹٫۵ درصد

(Natural)

۱٫۴

۹۴٫۳

درصد

(Vivid)

۳٫۲

وقتی صحبت از عملکرد روشنایی به‌میان می‌آید، شیائومی با روشنایی ۱۹۰۹ نیت حدوداً ۱۲٫۶ درصد از نماینده‌ی سامسونگ روشن‌تر است. در حالتی که روشنایی موقع نمایش محتوای HDR را درنظر بگیریم، ۱۴ تی پرو با ۴۱۶۰ نیت، حدود دوبرابرِ اس ۲۴ اف ای روشنایی تولید می‌کند. از نظر دقت رنگ نیز هردو گوشی عملکرد مطلوبی ارائه می‌دهند؛ با این تفاوت که شیائومی برخلاف سامسونگ، فضای رنگی DCI-P۳ را به‌طور کامل پوشش می‌دهد، ضمن اینکه اینکه شیائومی به‌لطف پشتیبانی از عمق رنگ ۱۲ بیتی (در مقابل پنل ۸ بیتی سامسونگ)، رنگ‌ها را غنی‌تر و دقیق‌تر به‌نمایش می‌گذارد (۶۸ میلیارد رنگ در برابر ۱۶ میلیون رنگ).

پنل ۱۲ بیتی شیائومی، جای شک‌وشبه‌ای در مورد چشم‌نواز بودن نمایشگر باقی نمی‌گذارد.

در پایان نیز بد نیست گریزی به عملکرد اسپیکرهای دو گوشی داشته باشیم. هر دو گوشی حجم صدای قابل‌ قبولی ارائه می‌دهند و در حالت کلی، تفکیک صدا در فرکانس‌های میانی و بالا مناسب است؛ اما در موسیقی‌های شلوغ هر دو دستگاه اندکی با مشکل روبه‌رو می‌شوند. اگر طرفدار موسیقی‌هایی با بیس عمیق هستید، گلکسی S24 FE درمقایسه‌با شیائومی 14T پرو بیس عمیق‌تر و کوبنده‌تری ارائه می‌دهد.

سخت‌افزار، عملکرد و باتری

در بخش سخت‌افزار، نماینده‌های سامسونگ و شیائومی روی کاغذ رقابت نزدیکی دارند و اختلاف کمی در پردازش‌های تک‌هسته‌ای و چندهسته‌ای میان آن‌ها مشاهده می‌شود؛ هرچند انتظار می‌رود که شیائومی با بهره‌گیری از چهار هسته‌ی قدرتمند Cortex-X۴، برتری محسوسی نسبت به تراشه‌ی Exynos ۲۴۰۰e سامسونگ داشته باشد.

نتایج بنچمارک‌ها نشان می‌دهد که شیائومی در پردازش‌های چندهسته‌ای تنها ۱۱ درصد و در پردازش‌های تک‌هسته‌ای ۶ درصد بهتر از سامسونگ عمل می‌کند. در پردازش‌های گرافیکی نیز عملکرد دو گوشی تقریباً مشابه است؛ اما مواردی همچون مدیریت بهتر دما و بهینگی تراشه، باعث می‌شوند که شیائومی در کاربری‌های سنگین و طولانی‌مدت عملکرد پایدارتری ارائه دهد.

عملکرد شیائومی ۱۴T پرو در برابر گلکسی S۲۴ FE

 

شیائومی 14T Pro

Dimensity 9300 Plus

۱۵۳

۱۵۷۲۹

۲۱۹۷

۷۰۱۳

۸۴

۷۰

گلکسی S24 FE

Exynos 2400e

۳۰۰

۱۵۵۳۹

۲۰۷۷

۶۲۶۸

۱۰۱

۷۱

نماینده‌ی سامسونگ به‌دلیل بهره‌مندی از هسته‌های کم‌مصرف، در پردازش‌های روزمره عملکرد خوبی ارائه می‌دهد؛ اما براساس آزمون پایداری عملکرد، وقتی تحت پردازش‌های سنگین قرار می‌گیرد، دچار افت عملکرد و افزایش دما می‌شود و در مقایسه با شیائومی نمی‌تواند عملکرد پایداری ارائه دهد.

برتری شیائومی در آزمون استرس زومیت نیز به‌وضوح دیده می‌شود؛ جایی‌که دمای تراشه‌ی سامسونگ تا ۴۶ درجه‌ی سلسیوس افزایش یافت و نشان داد که مشکلات حرارتی تراشه‌های اگزینوس هرچند کمتر شده‌اند؛ اما همچنان وجود دارند. در مقابل، تراشه‌ی شیائومی دمای کمتری (۴۳ درجه‌ی سلسیوس) داشت و با پایداری ۷۰ درصدی آزمون را به پایان رساند.

آزمایش پایداری عملکرد 14T و گلکسی S24 FE

در اجرای بازی‌ها هردو گوشی عملکرد رضایت‌بخشی دارند؛ اما عملکرد پایدار تراشه‌ی 14T پرو حتی در این بخش نیز مشهود است و در تست‌های ما توانست بازی سنگین Genshin Impact را با نرخ فریم میانگین ۶۰ فریم‌برثانیه بدون افت فریم شدید یا کندی اجرا کند و دمای گوشی نیز از ۳۸ درجه‌ی سلسیوس بالاتر نرفت؛ اما نماینده‌ی سامسونگ مدتی توانست بازی را با نرخ فریم ۵۵ فریم‌برثانیه اجرا کند و پس از رسیدن دمای گوشی به ۴۳ درجه‌ی سلسیوس، با افت عملکرد مواجه شد.

باوجود برتری‌هایی که شیائومی در پردازش‌های سنگین و افت عملکرد بر نماینده‌ی سامسونگ دارد، استفاده از فضای ذخیره‌سازی UFS 4.0 در هردو مدل، باعث می‌شود که سرعت بالایی در خواندن و نوشتن ترتیبی داشته باشند؛ اما شیائومی در این بخش نیز به‌دلیل استفاده از رم ۱۲ و ۱۶ گیگابایتی، گزینه‌ی جذاب‌تری به‌حساب می‌آید؛ چراکه سامسونگ در اس ۲۴ اف ای، تنها به رم ۸ گیگابایتی در تمام نسخه‌ها بسنده کرده است.

 
 

شیائومی 14T پرو

۲۱۰۷ مگابایت‌برثانیه

۹۲۷ مگابایت‌برثانیه

گلکسی S24 FE

۲۴۲۶ مگابایت‌برثانیه

۱۵۱۴ مگابایت‌برثانیه

شارژدهی گوشی‌ها باوجود ظرفیت متفاوت باتری، تفاوت چندانی ندارد. گلکسی اس ۲۴ اف‌ای و شیائومی ۱۴T پرو، به‌ترتیب به باتری‌های ۴۷۰۰ و ۵۰۰۰ میلی‌آمپرساعتی مجهز شده‌اند و درحالی‌که انتظار می‌رود شیائومی از نظر شارژدهی، عملکرد بهتری داشته باشد، وجود هسته‌های کم‌مصرف در پردازنده‌ی سامسونگ باعث می‌شود که در کاربری روزمره حدود نیم‌ساعت شارژدهی بیشتری داشته باشد و این تنها برتری سامسونگ بر شیائومی در زمینه‌ی باتری است؛ چراکه شیائومی با شارژ سریع ۱۲۰ واتی و شارژ بی‌سیم ۵۰ واتی و از همه‌مهم‌تر وجود آداپتور ۱۲۰ واتی در جعبه، برتری‌اش را به رخ سامسونگ می‌کشد.

نرم‌افزار و رابط کاربری

در بخش نرم‌افزار، سامسونگ با ارائه‌ی رابط‌کاربری بهینه‌تر، هوش مصنوعی پیشرفته‌تر و تعهد به ۷ سال به‌روزرسانی نرم‌افزاری، در مقابل وعده‌ی آپدیت ۴ ساله‌ی شیائومی، گوی سبقت را از رقیب خود می‌رباید. باوجود تلاش‌های شیائومی برای بهبود رابط‌کاربری و رفع مشکلات موجود، هنوزهم بسیاری از کاربران بر این عقیده‌اند که رابط‌کاربری شیائومی جای کار دارد و همچنان جذابیت لازم برای یک تجربه‌ی کاربری لذت‌بخش را در بطن خود ندارد.

سامسونگ با وعده‌ی ۷ سال آپدیت نرم‌افزاری و قابلیت‌های هوش مصنوعی کاربردی، دست بالاتر را دارد.

شیائومی در ۱۴T پرو برای اولین‌بار ابزارهای هوش مصنوعی را نیز اضافه کرده است تا از رقبا عقب نماند. ابزارهای هوش مصنوعی شیائومی هنوز در مراحل ابتدایی قرار دارند و درمقایسه‌با Galaxy AI سامسونگ، امکانات محدودتر، سرعت کمتر و دقت پایین‌تری ارائه می‌دهند؛‌ برای مثال، قابلیت‌هایی مانند خلاصه‌برداری در Notes یا گسترش عکس‌ها عملکرد مطلوبی ندارند و بسیاری از ویژگی‌های هوش مصنوعی مولد و پشتیبانی از زبان فارسی نیز در آن دیده نمی‌شود.

گذشته از بحث هوش مصنوعی و وعده‌های طولانی‌مدت به‌روزرسانی که کفه‌ی ترازو را به‌سوی سامسونگ سنگین‌تر می‌کنند، درنهایت این کاربر است که باید تصمیم بگیرد کدام رابط‌کاربری با نیازها و سلیقه‌ی او هماهنگی بیشتری دارد.

دوربین

گوشی‌های S۲۴ FE و ۱۴T Pro هردو با مجموعه‌ی دوربین‌های واید، اولتراواید و تله‌فوتوی پیشرفته‌شان ادعای زیادی در زمینه‌ی عکاسی و فیلم‌برداری دارند؛ اما اجازه بدهید پیش از بررسی دقیق تصاویر ثبت‌شده با هردو گوشی، نگاهی به مشخصات فنی گوشی‌ها داشته باشیم.

 
 

دوربین اصلی

۵۰ مگاپیکسل

ابعاد ۱/۱.۳۱ اینچ

پیکسل‌های ۱٫۲ میکرومتر

فوکوس خودکار تشخیص فاز

۵۰ مگاپیکسل

ابعاد ۱/۱.۵۷ اینچ

پیکسل‌های ۱٫۰ میکرومتر

فوکوس خودکار تشخیص فاز

دوربین تله‌فوتو

۵۰ مگاپیکسل

ابعاد ۱/۲.۸۸ اینچ

پیکسل‌های ۰٫۶۴ میکرومتر

فوکوس خودکار تشخیص فاز

زوم اپتیکال ۲٫۶ برابری

۸ مگاپیکسل

ابعاد ۱/۴.۴ اینچ

پیکسل‌های ۱٫۰ میکرومتر

فوکوس خودکار تشخیص فاز

زوم اپتیکال ۳ برابری

دوربین اولتراواید

۱۲ مگاپیکسل

ابعاد ۱/۳.۰۶ اینچ

پیکسل‌های ۱٫۱۲ میکرومتر

۱۲ مگاپیکسل

ابعاد ۱/۳.۰ اینچ

پیکسل‌های ۱٫۱۲ میکرومتر

دوربین سلفی

۳۲ مگاپیکسل

ابعاد ۱/۳.۴۲ اینچ

پیکسل‌های ۰٫۶۴ میکرومتر

۱۰ مگاپیکسل

ابعاد ۱/۳ اینچ

پیکسل‌های ۱٫۲۲ میکرومتر

 

دوربین اصلی

براساس عکس‌های ثبت‌شده با دوربین اصلی، حسگر شیائومی ۱۴T Pro در زمینه‌ی گستره‌ی دینامیکی (توانایی ثبت جزئیات در نواحی روشن و تاریک)، عملکردی بهتر از گلکسی S۲۴ FE ارائه می‌دهد. تصاویر ثبت‌شده با گوشی سامسونگ، طبیعی‌تر به‌نظر می‌رسند؛ درحالی‌که رنگ‌ها در عکس‌های واید شیائومی کمی اغراق‌شده به‌چشم می‌آیند.

دوربین واید هر دو گوشی عملکرد قابل قبولی دارند؛ اما در برخی شرایط و هنگام ثبت جزئیات در نقاط کم‌نور، تصاویر ثبت‌شده با گلکسی S۲۴ FE دچار نویز می‌شوند.

در شرایط نوری چالش‌برانگیز، ۱۴T Pro به‌لطف حسگر بزرگ‌ترش توانسته است عملکرد بهتری در حفظ جزئیات و کاهش نویز تصویر ارائه دهد؛ بااین‌حال، گلکسی S۲۴ FE کنترل بیشتری روی نقاط پرنور دارد. اگر حفظ جزئیات را نادیده بگیریم، عکس‌هایی که سامسونگ در نور شب ثبت کرده است، جذاب‌تر و دلپذیرتر به‌نظر می‌رسند.

دوربین اولتراواید

در عکس‌های دوربین اولتراواید، گلکسی S24 FE از نظر جزئیات عملکرد بهتری ارائه داده است؛ اما در نواحی تاریک، آثاری از نویز دیده می‌شود؛ در مقابل، دوربین اولتراواید شیائومی 14T Pro تصاویر را بدون نویز ثبت کرده و با رنگ‌هایی زنده‌تر، کنتراست بالاتر و جذابیت بصری بیشتر، کیفیت بهتری را ارائه می‌دهد.

دوربین تله‌فوتو

در دوربین تله‌فوتو، S۲۴ FE به‌دلیل بزرگنمایی اپتیکال بیشتر، جزئیات بیشتری را از دل تصویر بیرون کشیده است؛ اما ۱۴T Pro نیز همچنان توانسته عملکرد قابل‌قبولی در ثبت جزئیات داشته باشد. ضمن اینکه تصاویر ثبت‌شده با شیائومی کنتراست بالاتری دارند، رنگ‌ها به واقعیت نزدیک‌تر هستند و نویز کمتری نیز در آن‌ها دیده می‌شود.

در عکس‌های پرتره نیز گلکسی S۲۴ FE عملکردی ضعیف‌تر از شیائومی ۱۴T پرو ارائه می‌دهد. این ضعف به‌ویژه در ثبت جزئیات چهره به‌وضوح دیده می‌شود؛ جایی که تصاویر گرفته‌شده با گلکسی S۲۴ FE درمقایسه‌با شیائومی ۱۴T پرو وضوح کمتری دارند. پردازش رنگ پوست در تصاویر پرتره‌ی این گوشی نیز اغلب با ته‌رنگ زرد غیرطبیعی همراه است.

دوربین سلفی

در بخش دوربین سلفی، شیائومی 14T پرو با وجود حسگر ۳۲ مگاپیکسلی، برتری خاصی نسبت به گلکسی اس ۲۴ اف‌ای ارائه نمی‌دهد و از همه‌نظر، سامسونگ دست بالاتر را دارد. حتی در شرایط نوری چالش‌برانگیز، عکس‌ها در گوشی سامسونگ روشن‌تر و با جزئیات بیشتری ثبت می‌شوند.

جمع‌بندی

شیائومی ۱۴T پرو و گلکسی S۲۴ FE هر دو درمقایسه‌با نسل گذشته‌شان پیشرفت‌های محسوسی داشته‌اند؛ اما تفاوت‌های دو محصول در حدی است که بتوانیم بگوییم شیائومی ۱۴ تی پرو در مجموع قاتل پرچمدار بهتر و گوشی ارزنده‌تری در این رقابت لقب می‌گیرد.

در بخش طراحی و نمایشگر، شیائومی ۱۴T پرو، بدون شک‌وشبهه، گوشی بهتری است؛ خوش‌دست‌تر بودن، حاشیه‌های باریک نمایشگر و البته، نمایشگر ۱۲ بیتی با روشنایی عجیب‌وغریب بیش‌از ۴۰۰۰ نیت، می‌تواند هر کسی را شیفته‌ی گوشی چینی‌ها کند.

نماینده‌ی شیائومی امسال نیز در زمینه‌ی قدرت سخت‌افزاری برتری خود را درمقایسه‌با رقیب کره‌ای‌اش حفظ می‌کند تا برای کسانی که از گوشی انتظار عملکرد پایدارتری دارند و از داغ کردن‌های گاه‌وبیگاه گوشی بیزار هستند، انتخاب مناسب‌تری محسوب شود.

نمای پشت گلکسی S24 FE و شیائومی 14T Pro

امکانات هوش مصنوعی بهتر و بهینه‌تر، وعده‌ی به‌روزرسانی ۷ ساله‌ی S24 FE همراه با دوربین کارآمدتر، عواملی هستند که ممکن است برای بسیاری از کاربران حتی مهم‌تر از قدرت سخت‌افزاری باشند. با‌اینکه گوشی سامسونگ در زمینه‌ی شارژدهی نیز اندکی بهتر عمل می‌کند، اما شارژ سیمی ۱۲۰ واتی، شارژ بی‌سیم ۵۰ واتی و وجود شارژر در جعبه‌ی شیائومی 14T پرو، برتری این گوشی را در بخش باتری نیز برجسته‌تر می‌کند.

نهایتا در بخش دوربین بااینکه هیچ‌کدام از نمایندگان سامسونگ و شیائومی، برتری مطلقی بر یکدیگر ندارند؛ اما حداقل در اکثر سناریوهای مورد بررسی ما، ۱۴ تی پرو عملکرد پایدارتر و بهتری از خود نشان می‌دهد و می‌تواند در مجموع گوشی بهتری برای عکاسی لقب بگیرد.

منبع زومیت
خواندنی‌ها
ارسال نظر

پربیننده ترین