کدخبر : 7025 تاریخ انتشار :
A

مقصر بلاتکلیفی کارت سوخت معرفی شد

مقصر بلاتکلیفی کارت سوخت معرفی شد

اینترنتی شدن ثبت درخواست کارت سوخت قرار بود از اول خرداد اجرایی شود اما با گذشت 21 روز از خردادماه این اتفاق رخ نداده است

اینترنتی شدن ثبت درخواست کارت سوخت که قرار بود از اول خرداد اعلام شود برای بار دوم به تعویق افتاد! این در حالیست که وزارت نفت تمام زیرساخت‌ها، دیتابانک و بسترهای لازم را از پلیس دریافت کرده است و حالا توپ اینترنتی شدن کارت‌سوخت در زمین وزارت نفت است.

۲۷ فروردین ماه بود که مهدی سید هاشمی؛ مدیرعامل شرکت پژوهش و توسعه ناجی بنیاد تعاون فراجا اعلام کرده بود: طی جلساتی که با شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی برگزار کردیم، هماهنگی‌های لازم انجام شد تا نهایت تا نیمه اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ سامانه ثبت اینترنتی درخواست کارت سوخت آماده و معرفی می‌شود.

یک ماه بعد در ۲۳ اردیبهشت ماه آقای سیدهاشمی از راه‌اندازی خدمت درخواست کارت هوشمند سوخت از طریق اینترنت در خرداد ماه خبر داد و بدین صورت ثبت اینترنتی کارت سوخت یک ماه به تعویق افتاد.

در نتیجه انتظار می‌رفت که از ابتدای خرداد ماه جاری، ثبت اینترنتی کارت سوخت اینترنتی آغاز شود؛ اما همچنان با گذشت ۲۱ روز از خرداد این امکان فراهم نشده است!


بیشتر بخوانید: تکلیف قیمت بنزین در سال ۱۴۰۳ یکسره شد

خبرنگار این موضوع را از مدیران فراجا پیگیری کرد؛ بر اساس این پیگیری، تمامی اطلاعات، زیرساخت‌ها و بسترهای لازم از سوی پلیس (بنیاد تعاون فراجا) در اختیار وزارت نفت قرار گرفته است و در حال حاضر مشکلی برای راه‌اندازی این سامانه وجود ندارد.

حتی در بیست و هشتمین نمایشگاه بین المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی تهران، سامانه اینترنتی ثبت درخواست کارت سوخت با حضور مسئولان نفتی و سید مهدی هاشمی؛ مدیرعامل شرکت پژوهش و توسعه ناجی بنیاد تعاون فراجا افتتاح و رونمایی شده است!

اینکه چرا وزارت نفت با وجود در اختیار گرفتن تمام زیرساخت‌ها، دیتابانک و بسترهای لازم از سوی پلیس، همچنان اقدامات لازم نهایی برای اجرایی شدن ثبت درخواست اینترنتی کارت سوخت خودرو را اجرایی نکرده است را باید مسئولان وزارت نف پاسخگو باشند.

کارت سوخت یکی از مهم ترین کارت هایی است که دارندگان خودرو آن را در جای مخصوص نگهداری می کنند و مانند جانشان از آن حفاظت می کنند. اگر کارت سوخت شما مفقود شود، باید مدت زمان زیادی را با بنزین آزاد سر کرده و هزینه های بسیاری هم پرداخت کنید.

با این حال همین سهمیه هایی که هر ماه به حساب دارندگان کارت سوخت واریز می شود هم جواب یک ماه آن ها را نمی دهد و مجبور می شوند چند روز پایانی ماه را بنزین آزاد بزنند. البته که سهمیه بنزین در کارت های آزاد نیز کاهش پیدا کرده و سوخت گیری محدودیت دارد. بهمن ماه سال گذشته بود که اعلام شد سهمیه بنزین آزاد کارت‌های شخصی از ۱۵۰ لیتر به ۱۰۰ لیتر کاهش پیدا کرده و میزان بنزین یارانه‌ای قابل ذخیره در کارت نیز از ۵۴۰ لیتر به ۳۶۰ لیتر رسیده است. این خبر نشان داد که رانندگان نباید بیش تر از میزان تعیین شده بنزین بزنند و در اصل برای جلوگیری از قاچاق سوخت است.

 

منبع ایسکانیوز
خواندنی‌ها
ارسال نظر

پربیننده ترین