مقایسه تویوتا کرولا و تویوتا لوین؛ نبرد وارداتیهای تازهنفس
اختلاف قیمتی تویوتا کرولا و تویوتا لوین در بازار نزدیک به 100 تا 200 میلیون است
تویوتا با قدمت ۸۰ ساله امروزه بهعنوان بزرگترین خودروساز دنیا از نظر تعداد تولید شناخته میشود و در ایران بسیار محبوب است. طی سالهای اخیر، کرولا فروش بسیار خوب در سراسر جهان را حفظ کرده و همچنان رکورد بیشترین آمار تولید تاریخ خودروسازی جها برای نسلهای مختلف را دارد.
بیشتر بخوانید: قیمت شاسیبلند ژاپنی در بازار آزاد مشخص شد؛ ۱.۵ میلیارد بیشتر از نرخ مصوب
برای مردم ما، کرولا نسل ششم و هفتم اوایل دهه ۷۰ خورشیدی عرضه شد. سپس نسلهای نهم و دهم وارد کشور شدند تا خاطره خوب از یک محصول باکیفیت ژاپنی در ذهن ایرانیها شکل گیرد. هماکنون نسل دوازدهم کرولا در بازار جهانی عرضه میشود و شرکت معین خودرو، واردکنندهی این خودرو برای ایران خواهد بود.
انواع تویوتا کرولا و لوین در نسخه واگن و هاچبک و سدان
سوالی که ذهن مشتری ایران را درگیر کرده، تفاوت تویوتا لوین و کرولا است. به بیان ساده، لوین با چراغهای شبیه C-HR عرضه میشود و حس اسپرت بیشتری دارد؛ اما کرولا با حالت لوکس و نزدیک به کمری، عامهپسندتر است. با نگاهی دقیق به این خودرو، متوجه سپر پلاستیکی سیاه در لوین میشویم که برای کرولا، با ادوات تمام فلزی همرنگ بدنه، جایگزین شده است. لوین و کرولا برای راننده پشت فرمان، امکانات مشابه فراهم میکنند و در نمای داخلی، تفاوت خاصی ندارند. ابعاد این خودروها شامل طول ۴۶۳۵ و عرض ۱۷۸۰ و ارتفاع ۱۴۵۵ میلیمتر، همراه فاصله محوری ۲۷۰۰ میلیمتر است.
تویوتا لوین نمای روبرو و پشت
لوین و کرولا بنزینی وارداتی به پیشرانه ۱.۲ لیتر ۴ سیلندر توربوشارژ مجهز هستند. این موتور همراه گیربکس CVT با ساختار محرک جلو ۱۱۶ اسب بخار قدرت و ۱۸۵ نیوتن متر گشتاور تولید میکند. مصرف سوخت ترکیبی این دو محصول نزدیک به ۶ لیتر در ۱۰۰ کیلومتر است و حداکثر سرعت هم به ۱۸۰ کیلومتر بر ساعت میرسد. سرعتگیری صفر تا صد کیلومتر برساعت این خودروها با بنزین ایرانی، حدود ۱۳ ثانیه پیشبینی میشود.
تویوتا کرولا وارداتی معین خودرو
نسخه هیبریدی لوین و کرولا به پیشرانه ۱.۸ لیتری ۴ سیلندر تنفس طبیعی مجهز شده که به همراه یک موتور برقی توان تولید ۱۴۰ اسب بخار قدرت و ۲۱۱ نیوتن متر گشتاور را دارد. این قدرت نیز در هر دو خودروی سدان تویوتا از طریق یک جعبه دنده CVT مختص خودروهای هیبریدی به چرخ های جلو منتقل می شود و سرعتگیری صفر تا صد کیلومتر برساعت ۱۰ تا ۱۱ ثانیه فراهم میکند. سیستم بازیابی انرژی در هر دو مدل وجود دارد.
در کابین مانیتور لمسی ۸ اینچ برای کرولا و لوین ارایه میشود. این خودروها در غالب مدلها فاقد پنل دیجیتال پشت فرمان است. کرولا و لوین، به خوبی چهار سرنشین بالغ را جای میدهد. صندلیهای جلو ، ساده و راحت هستند. در عقب، نشیمن صاف و تختهای دیده میشود. مجموع این تجهیزات، فضای داخلی کرولا را ساده و کمهیجان نشان میدهند. صندوق عقب این خودرو، ۴۷۱ لیتر است و به لطف صندلیهای جمعشده، ۱۶۰۰ لیتر فضای حمل بار فراهم میکند.
امکانات رفاهی و تجهیزات ایمنی کرولا هیبرید وارداتی معین خودرو:
- سیستم تعلیق جلو مک فرسون
- سیستم تعلیق عقب مستقل چند اتصالی (Multi Link)
- ترمز جلو دیسکی خنک شونده
- ترمز عقب دیسکی
- ترمز پارک برقی (دکمهای)
- فرمان برقی
- استارت دکمه ای
- رینگ ۱۶ اینچی آلومینیومی در جلو و عقب
- سانروف
- ورود بدون کلید (Keyless)
- فرمان چند منظوره با قابلیت تنظیم در ۴ جهت
- کروز کنترل
- دوربین دنده عقب
- کامپیوتر سفری
- نمایشگر لمسی ۱۰/۲۵ اینچی
- حسگر نور
- سیستم نور بالای خودکار
- سیستم صوتی همراه رابط بلوتوث و USB
- چراغ های جلو با قابلیت تنظیم ارتفاع از داخل
- کیسه هوای راننده و سرنشین جلو
- کیسه هوای صندلی راننده و سرنشین جلو
- کیسه هوای جانبی
- کیسه هوای زانو برای راننده
- سیستم ترمز ضد قفل (ABS)
- سیستم توزیع نیروی ترمز (EBD)
- سیستم کنترل کشش و پایداری (ESP)
- سیستم هشدار خروج از خط
- سیستم نگهدارنده خودکار ( Auto hold )
- سیستم نمایش فشار باد لاستیک ها
- رابط صندلی کودک ( Iso Fix)
- ایموبیلایزر
- قفل مرکزی
قیمت تویوتا کرولا هیبرید در بازار جهانی و ایران
در کشورهای حاشیه خلیج فارس، برای کرولا سدان ۱/۲ لیتر توربو دنده اتوماتیک، ۱۸ تا ۱۹ هزار دلار پرداخت میشود. همچنین کرولا هیبرید ۲۰ تا ۲۳ هزار دلار قیمت دارد.
نام خودرو | قیمت قطعی در مبادی ورودی (تومان) | قیمت نهایی برای خریدار معین خودرو (تومان) |
تویوتا لوین ۱.۲ لیتر | ۲,۰۶۹,۴۴۰,۰۰۰ | ۲,۵۷۵,۰۰۰,۰۰۰ |
تویوتا لوین ۱.۸ هیبرید | ۱,۹۷۳,۶۴۰,۰۰۰ | ۲,۳۷۵,۰۰۰,۰۰۰ |
تویوتا کرولا ۱.۲ لیتر | ۲,۰۱۴,۶۲۰,۰۰۰ | ۲,۴۰۰,۰۰۰,۰۰۰ |