کدخبر : 16502 تاریخ انتشار :
A

بایکX7؛ شاسی‌بلند جایگزین تیارا رونمایی شد

 بایکX7؛ شاسی‌بلند جایگزین تیارا رونمایی شد

بایک X7 توسط شرکت دیارخودرو به بازار کشور عرضه شده است؛ این خودرو فیس لیفت شده بیجینگ X7 است

به گزارش قیمت ۳۶۰؛ بایک X۷ که در بازارهای جهانی با نام  baic beijing X۷  شناخته می‌شود محصول شرکت خودروسازی چینی BAIC می‌باشد. این شرکت یکی از قدیمی‌ترین سازندگان خودرو در چین به شمار می‌آید و سابقه همکاری با خودروسازان مطرحی مانند مرسدس بنز و هیوندای را در کارنامه خود دارد. اعتبار و سابقه بالای Baic یکی از مواردی است که باعث شده تا عرضه کننده داخلی یعنی شرکت ماموت خودرو به وسیله زیرشاخه خود، دیار‌خودرو به سراغ عرضه این مدل برود.

خودروی بایکX۷ به نوعی نسخه فیس‌لیفت شده بیجینگ X۷ است که تحت عنوان تیارا توسط شرکت مکث موتور طی مدت محدودی در بازار داخلی به فروش می‌رسید.

توجه داشته باشید که بایک X۷ نسبت به تیارا تغییرات چشمگیری از لحاظ فنی و ظاهری داشته و تقریبا هیچ‌گونه شباهتی با مدل قبلی خود ندارد. از همین جهت بررسی مزایا و معایب این خودرو سبب شناخت بیشتر مشتریان از این محصول تازه وارد خواهد شد. اما قبل از آن بهتر است که نگاهی به ویژگی ها و مشخصات این خودرو داشته باشیم.

مزایا و معایب بایک X7 : کراس اووری پرآپشن و مدعی!

بایکX7 در سال ۲۰۲۳ به عنوان یک شاسی بلند میان رده به بازارهای جهانی معرفی شد و بنابراین از لحاظ طراحی و ساخت یک محصول جدید به شمار می‌رود. در شرایط فعلی رقبای اصلی خودروی بایک X7در کشورمان تیگو۷ پرو، لاماری ایما، فیدلیتی پرستیژ و تا حدی فونیکس FX و دیگنیتی پرستیژ محسوب می‌شوند که از لحاظ بازه قیمتی، کلاس خودرو و مشخصات فنی جایگاهی نزدیک نسبت به یکدیگر دارند.

بایک X7 با دارا بودن یک موتور ۱.۵ لیتری توربو TGDI با قدرت ۱۸۵ اسب بخار و ۳۰۵ نیوتن‌متر گشتاور، خروجی به نسبت قابل قبولی دارد و ترکیب شدن این پیشرانه با جعبه دنده ۷ سرعته دو کلاچه تر (W-DCT) می‌تواند تجربه دلچسبی را برای مالکین فراهم کند.

مزایا و معایب بایک X7 : کراس اووری پرآپشن و مدعی!

بایک X7 در بحث قوای فنی نسبت به رقبای خود خوب عمل کرده اما نقطه قوت این خودرو را بیشتر می‌توان در طراحی و آپشن‌های ارائه شده آن دانست. امکاناتی همچون رادار کمکی راننده (سیستم خودران سطح ۲)، اتوپارک، گرم کن و سردکن صندلی‌ های جلو، ماساژور صندلی راننده و سرنشین، حافظه صندلی برای راننده و سرنشین، سانروف پاناروما، نوربالای اتوماتیک، تهویه دوکاناله و سیستم تصفیه هوای کابین از جمله امکاناتی هستند که به صورت یک‌جا در رقبای این خودرو دیده نمی‌شوند. به این موارد باید فاصله محوری ۲۸۰۰ میلیمتری را نیز اضافه کنید که سبب شده تا شاهد فضای کابین بزرگی در این خودرو باشیم.

مزایا و معایب بایکX۷ چه هستند؟

قوای فنی مناسب: اگرچه بایکX7 مانند اکثر خودروهای چینی موجود در بازار از پیشرانه ۱.۵ لیتری بهره می‌برد اما به لطف تکنولوژی‌های موجود، موفق شده خروجی معادل ۱۸۵ اسب بخار داشته باشد که در قیاس با اکثر رقبای خود با حجم موتور برابر عدد بالاتری است. ضمن اینکه گشتاور ۳۰۵ نیوتن‌متری که از دورهای پایین در اختیار راننده قرار می‌گیرد سبب بهره‌بری بیشتر از توان موتور می‌شود‌. در صورت سازگاری این خودرو با بنزین موجود در کشور، اعداد و ارقام عنوان شده نیاز مصرف‌کننده را به خوبی برطرف خواهند ساخت.

سطح امکانات رفاهی: لیست بلند بالای امکانات بایکX7 یک برگ برنده مهم برای این شاسی بلند در بازار ایران به حساب می‌آیند. سطح آپشن‌های ایمنی و رفاهی در این خودرو به گونه‌ای است که هیچ کم و کاستی را در مقابل رقبای آن پیدا نخواهید کرد و علاوه بر آن امکانات متمایزی مانند سطح ۲ رانندگی خودران، حافظه و ماساژور صندلی‌های جلو، اتوپارک و… را نیز تجربه خواهید کرد. در شرایطی که اکثر خودروهای ارائه شده در بازار از لحاظ فنی شباهت زیادی دارند، سطح آپشن و طراحی خودرو می‌تواند برگ برنده باشد.

گیربکس دو کلاچه تر: یکی از انتقاداتی که به شاسی بلند‌های چینی وارد است و شرکت‌های خودروساز در جهت رفع آن‌ها گام برمی‌دارند استفاده از جعبه‌دنده‌ های CVT و یا دوکلاچه خشک است. گیربکس‌های CVT از لذت رانندگی کم می‌کنند و دو کلاچه‌های خشک استهلاک و هزینه نگهداری بیشتری دارند. شرکت بایک با استفاده از جعبه‌دنده دوکلاچه تر ضمن بهبود لذت رانندگی سعی داشته تا از استهلاک گیربکس‌های دوکلاچه خشک دوری کند و تجربه کاربری بهتری را به رانندگان ارمغان دهد.

طراحی مدرن و مهندسی شده: اگر به چهره بایک X7 از نماهای مختلف دقت کنید متوجه می‌شوید که در عین استفاده از المان‌های روز، پختگی مناسبی در طراحی این خودرو وجود دارد و سعی نشده تا صرفا به وسیله حجم‌های اغراق شده و ترند‌های روز چهره آن مدرن نمایش داده شود. ضمنا به دلیل ساختار اصولی‌تر و فاصله محوری مناسب شاهد فضای کابین بزرگتر نسبت به رقبای این خودرو هستیم.

مزایا و معایب بایک X7 : کراس اووری پرآپشن و مدعی!

شبکه خدمات پس از فروش: شاید پاشنه آشیل خودروی بایک X7 را بتوان شبکه نمایندگی و خدمات پس از فروش نه‌چندان گسترده آن دانست. در شرایطی که مهم‌ترین نگرانی خریداران خودروهای چینی بحث کمبود قطعات و پشتیبانی است، تعداد کم نمایندگی‌ها و همچنین عرضه به صورت محدودتر نسبت به رقبا این احتمال را به‌وجود می‌آورد که فروش خودرو به خصوص در مراحل ابتدایی با مشکل مواجه شود و در صورت ادامه این روند شاهد بازار دست‌دوم نه‌چندان خوب از بایکX7 باشیم.

دردسر های نگهداری از پیشرانه توربوشارژر: اگرچه استفاده از پیشرانه‌های توربوشارژ به امری فراگیر تبدیل شده است اما همچنان نباید این نکته را فراموش کرد که استفاده از این تکنولوژی در مقایسه با خودروهایی که از توربوشارژ استفاده نمی‌کنند و اصطلاحا اتمسفر هستند عمر پیشرانه خودرو را کاهش داده و نیاز به مراقبت را افزایش می‌دهد. استفاده بایک X7 از پیشرانه TGDI به همراه بازدهی بالا سبب خواهد شد تا حساسیت این خودرو به بنزین بیشتر شده و نگرانی مالکین از بابت نگهداری طولانی مدت افزایش یابد.

در این نوشتار ضمن معرفی اجمالی خودروی بایک X7 که توسط دیار خودرو در بازار داخلی عرضه خواهد شد به بیان مهم‌ترین مزایا و معایب این شاسی‌بلند تازه‌وارد پرداختیم. به نظر می‌رسد در صورتی که شرکت عرضه‌کننده بازاریابی خوبی داشته باشد و مشکلات خدمات پس از فروش را برطرف نماید شاهد فروش خوبی از این خودروی جدید و پرآپشن باشیم. نظر شما چیست؟ آیا نقاط قوت بایک X7 می‌توانند تضمین کننده فروش آن باشند یا پارامترهای مهم دیگری هم در موفقیت یا عدم موفقیت این خودرو دخیل هستند؟

منبع آخرین خودرو
خواندنی‌ها
ارسال نظر

پربیننده ترین