کدخبر : 19604 تاریخ انتشار :
A

راهنمای خرید بهترین هاچ‌بک با بودجه زیر دو میلیارد

راهنمای خرید بهترین هاچ‌بک با بودجه زیر دو میلیارد

خودروهای هاچ بک همیشه به دلیل جمع و جور بودن یکی از انتخاب های اصلی مردم برای رانندگی در سطح شهرهاست

به گزارش قیمت ۳۶۰؛ هاچ بک ها یکی از محبوب ترین کلاس های خودرویی در دنیا بوده و در بیشتر کشور ها از این سگمنت به خاطر ویژگی های منحصر به فردش استقبال زیادی می شود. خودروهای هاچ بک به دلیل ابعاد کوچک خود انتخاب مناسبی در رانندگی های شهری بوده و به همین علت مخصوصا در شهر های شلوغ از جمله انتخاب اصلی مردم برای جابجایی است. 

بازار خودروی کشورمان همیشه تلاطم های مختلفی را تجربه کرده و حالا در این چند سال اخیر با جهش بی سابقه قیمت خودرو و البته بسته بودن واردات خودرو در سال های پیش خرید یک هاچ بک غیر ایرانی و البته غیر چینی برای بسیار تبدیل به یک چالش شده است. در این محتوا به سراغ هاچ بک های مختلفی رفته‌ایم که زیر دو میلیارد تومان قیمت داشته و قصد داریم ببینیم ارزش خرید کدام یک بیشتر است. 

هیوندای i۲۰ مونتاژ

کیی هییفت : تست و بررسی KMC K7 و یاماها گرندفیلانو و مقایسه تویوتا یاریس و هیوندای i20

کیی هییفت : تست و بررسی KMC K7 و یاماها گرندفیلانو و مقایسه تویوتا یاریس و هیوندای i20

مقایسه هیوندای i20 و تویوتا یاریس

هیوندای i20 از آن دست هاچ بک هایی است که در برهه‌ای زمانی به صورت وارداتی به ایران عرضه می شد و پس از آن توسط کرمان موتور، شریک تجاری سالها پیش هیوندای، نسل بعدی i20 در ایران مونتاژ شد. بخاطر همین مورد نیز به این هاچ بک کره‌ای مقبول هیوندای i20 مونتاژ گفته می شود البته که این خودرو نسل بعدی نسخه های وارداتی محسوب می شود. 

این خودروی هاچ بک از نظر طراحی ظاهری چهره‌ای بسیار ساده را دارد اما همچنان با گذشت چند سال از حضورش در بازار قابل قبول است. داخل کابین هم دقیقا به همان شکل بوده و با اینکه این خودرو یک محصول هاچ بک است اما از نظر فضای داخلی برخلاف هاچ بک هایی مانند کوییک و پژو ۲۰۶ و ۲۰۷ فضای بیشتر و ارگونومیک تری دارد. 

هیوندای i20 مونتاز در بخش فنی به یک موتور ۱.۴ لیتر تنفس طبیعی مجهز شده که می تواند ۹۹ اسب بخار قدرت و ۱۳۴ نیوتن متر گشتاور را تولید کند. این قدرت از طریق یک گیربکس اتوماتیک ۴ سرعته به چرخ های جلو منتقل شده و در شرایط معمولی مصرف سوختی حدود ۷ لیتر را خواهد داشت. این خودرو واقعا از آن دست هاچ بک هایی است که در صورت نگهداری درست هیچ آزاری برای مالک نخواهد داشت. 

هیوندای i۱۰

هیوندای i10 یکی از کوچکترین هاچ بک های شهری است که در مقایسه با خودروهای گران قیمتی همچون اسمارت و فیات ۵۰۰ برای کسانی که به دنبال یک هاچ بک بسیار کوچک هستند بسیار گزینه خوب و قابل اعتمادی است. این محصول مونتاژی برای رانندگی در شهرهای پرتردد و شلوغ بخاطر ابعاد کوچک و مصرف پایین یک گزینه خوب است. 

هیوندای i10 مونتاژی از نظر طراحی ظاهری همچنان مانند برادر بزرگترش بسیار ساده البته تا حدودی بامزه طراحی شده و کاملا حس یک خودروی جمع و جور را القا می کند. داخل کابین هم شرایط به همین منوال بوده و البته امکانات چندانی هم این خودرو ندارد و در کنار این ردیف دوم هم به تبع اصلا جادار نیست که امری طبیعی برای خودروی در این کلاس است. 

هیوندای i10 در بخش فنی به یک موتور ۴ سیلندر ۱.۲ لیتر اتمسفریک مجهز شده که می تواند حدود ۸۶ اسب بخار قدرت و ۱۲۱ نیوتن متر گشتاپر را از طریق یک جعبه دنده ۴ سرعته اتوماتیک به محور جلو منتقل کند. از نظر استهلاک و مصرف سوخت، i10 در صورتی که درست نکهداری شود اصلا خودروی بدی نیست و دوام بالایی دارد. 

مزدا ۳ هاچ بک

مزدا ۳ از آن دست خودروهایی است که در ایران بسیار محبوب و پرطرفدار بوده و به سبب طراحی اسپرتش جوانان عاشق آن هستند. البته که این تیپ از مزدا ۳ نیو متاسفانه بسیار محدودتر از تیپ سدان در کشور مونتاژ شد اما همچنان یک گزینه جذاب برای جوانانی است که دنبال یک هاچ بک اسپرت هستند. 

طراحی ظاهری این خودرو خصوصا در نمای جلو هیچ تفاوتی با نمونه سدان نداشته و همان چهره جذاب را دارد اما در نمای عقب گرافیک چراغ ها کمی متفاوت بوده و واقعا ظاهر جذابی دارد. داخل کابین نیز هیچ تفاوتی با تیپ سدان نداشته اما فضای عقب کمی برای سرنشینان قدبلند ممکن است آزار دهنده باشد. 

مزدا ۳ نیو هاچ بک در بخش فنی به یک پیشرانه چهار سیلندر ۲ لیتری تنفس طبیعی مجهز شده که توانایی تولید ۱۴۷ اسب بخار قدرت و ۱۸۷ نیوتن متر گشتاور را دارد. جعبه دنده این هاچ بک ژاپنی نیز از نوع ۵ سرعته اتوماتیک بوده که در ترکیب با پیشرانه عملکرد بسیار خوبی دارد. این خودرو شاید تنها در بخش تامین قطعات کمی اذیت کننده باشد اما واقعا هاچ بک قابل اعتمادی است. 

کیا پیکانتو

کیا پیکانتو هاچ بک جمع و جور دیگری از کشور کره جنوبی است که رقابت مستقیمی با هیوندا i10 داشته و البته اشتراکات فنی بسیاری هم با پسرعموی خود دارد. این هاچ بک کره‌ای برخلاف i10 تنها به صورت وارداتی به کشورمان آمد و اکنون یکی از گزینه های خوب خارجی کارکرده برای رانندگی در شهرهای شلوغ محسوب می شود. 

پیکانتو از نظر ظاهری اصلا رنگ و بویی از یک هاچ بک ریزه نبرده و چهره‌ای خشن و اسپرت دارد و همین شاید سبب شد تا جوانان بیشتر به سمت آن بروند. داخل این هاچ بک نیز طراحی نسبتا جذاب و قابل قبولی حکمفرما بوده اما همچنان فضای جاداری اصلا در این خودرو وجود ندارد که البته نسبت به سگمنتش امری کاملا عادی است. 

پیکانتو در بخش فنی کاملا شبیه به فرزند کوچک هیوندای بوده و قلب تپنده‌اش یک موتور ۱.۲ لیتر تنفس طبیعی است که می تواند ۸۵ اسب بخار قدرت و ۱۲۱ نیوتن متر گشتاور را تولید کند. گیربکس این خودرو هم از نوع ۴ سرعته اتوماتیک بوده و از نظر استهلاک هیچ هزینه خاصی را در بلند مدت روی دست مالک نخواهد گذاشت. مصرف سوخت و استهلاک هم که در کمترین حالت ممکن است. 

تویوتا یاریس هاچ بک

کیی هییفت : تست و بررسی KMC K7 و یاماها گرندفیلانو و مقایسه تویوتا یاریس و هیوندای i20

کیی هییفت : تست و بررسی KMC K7 و یاماها گرندفیلانو و مقایسه تویوتا یاریس و هیوندای i20

مقایسه هیوندای i20 و تویوتا یاریس

یاریس هاچ بک در میان این لیست یکی از خودروهای ژاپنی الاصل و با سابقه است که در ایران در یک نسل اما با دو فیس مختلف وارد کشور شد و همچنان هم یکی از قابل اعتمادترین هاچ بک های بازار محسوب می شود. این خودروی هاچ بک توسط ایرتویا وارد کشورمان شده و یک خودروی کاملا اقتصادی و مقرون به صرفه در سراسر دنیا محسوب می شود. البته که قیمت آن در ایران اصلا گویای این مورد نیست!

یاریس های خصوصا مدل بالا یعنی حوالی ۲۰۱۶ از نظر طراحی ظاهری چهره‌ای بسیار جذاب و به دور از سادگی را داشته و بسیار بهتر از مدل های پایین تر است. داخل کابین اما داشبورد نسبتا ساده طراحی شده و در عموم نسخه ها خبری از آپشن های زیاد نیست. البته از نظر فضای کابین یاریس هاچ بک یکی از بهترین های این رده است. 

تویوتا یاریس هاچ بک در بخش فنی به یک موتور ۱.۵ لیتر چهار سیلندر تنفس طبیعی مجهز شده که می تواند ۱۰۷ اسب بخار قدرت و ۱۴۱ نیوتن متر گشتاور را از طریق یک گیربکس ۴ سرعته اتوماتیک به محور جلو منتقل کند. این موتور و در کل این خودرو اصلا استهلاک بالا و هزینه های نگهداری گزافی را برای راننده نخواهند داشت و نسخه های تمیز این هاچ بک همچنان ارزش خرید بالایی دارند.  

میتسوبیشی میراژ

میتسوبیشی میراژ

میتسوبیشی میراژ

کابین میتسوبیشی میراژ

میتسوبیشی میراژ دیگر خودروی ژاپنی است که می توان با بودجه ای زیر دو میلیارد آن را خریداری کرد. خودروی جمع و جور و کوچک که نسبت به رقبای دیگرش چندان بازار پر رونقی نداشته و کمی در بازار مهجور مانده است. این مورد به خاطر واردات بسیار محدود آن رخ داد و اجازه نداد تا میراژ سری میان سرها درآورد!

میتسوبیشی میراژ های ایران از سال ۲۰۱۵ تا ۲۰۱۷ وارد شدند و در آن نسل از نظر طراحی ظاهری چهره‌ای ساده و بامزه را داشتند تا اینکه اسپرت جلوه دهند. داخل کابین هم همین شرایط ادامه پیدا کرده و نباید انتظار چندانی از آن داشت اما از نظر متریال و کیفیت ساخت، میراژ بسیار خوب و قابل اعتماد است. ضمنا مدل های بالاتر امکانات بیشتری هم دارند. 

میتسوبیشی میراژ در بخش فنی به یک موتور ۳ سیلندر ۱.۲ لیتری تنفس طبیعی مجهز شده که ۷۹ اسب بخار قدرت و ۱۰۰ نیوتن متر گشتاور را می تواند از طریق یک جعبه دنده اتوماتیک CVT به محور جلو منتقل کند. این مشخصات اصلا نشان از رانندگی مهیج نداشته و به درد افرادی می خورد که یک رانندگی آرام و بی آزار را می پسندند. 

منبع اسب بخار
خواندنی‌ها
ارسال نظر

پربیننده ترین