کدخبر : 19976 تاریخ انتشار :
A

پنج وانت کاربردی که زیر یک میلیارد فروخته می‌شوند

پنج وانت کاربردی که زیر یک میلیارد فروخته می‌شوند

وانت‌ها یکی از مهم‌ترین خودروها در زمینه کار هستند و به دلیل قابلیت حمل بار بسیار موردتوجه قرار می‌گیرند

به گزارش قیمت ۳۶۰؛ وانت ها یکی از مهمترین خودروهای کار و تجاری خصوصا برای کار در شهرها محسوب می شوند. در این سری از معرفی به سراغ دسته‌ای از این خودروهای پرطرفدار رفته که زیر یک میلیارد تومان با شرایط کنونی بازار قیمت دارند.

خودروهای کار و تجاری از جمله مهمترین دسته بندی خودروها در سراسر دنیا محسوب می شوند که سگمنت ها و کلاس های مختلف و متعددی را شامل می شوند. وانت ها یکی از اصلی ترین زیرمجموعه های خودروهای کار و تجاری در شهر ها بوده که بخاطر قابلیت های حمل بار و ابعاد مناسب بسیار مورد توجه قرار دارند. 

شرایط کنونی بازار کشورمان متاسفانه به گونه‌ای است که مردم برای خرید یک وانت برای کسب درآمد مجبور هستند رقم های بالایی را پرداخت کنند. نکته بدتر این ماجرا این است که برای خرید وانت هایی باید این مبالغ بالا را داد که سالهاست روی خط تولید بوده و قدیمی شده‌اند و دیگر ارزش خرید ندارند. 

پادرا پلاس

پادرا پلاس لانگ

کابین پادرا پلاس لانگ

ویدیوی معرفی کاربری های مختلف پادرا پلاس لانگ

پادرا نسل جدید وانت های شرکت زامیاد بوده که در واقع از نوه نتیجه های چینی وانت نیسان یا همان نیسان آبی خودمان محسوب می شود. این محصول که نسبت به نیسان وانت که کمی تغییر شکل پیدا کرده تا همچنان بتواند سهم زامیاد در دسته خودروهای کار و تجاری را بالا نگه دارد.

بنابراین پادرا پلاس را نمی توان خودروی چندان جدید و یا تازه وارد به بازار ایران دانست چرا که تنها برخی بخش های ظاهری و داخلی آن نسبت به وانت نیسان تغییر پیدا کرده اما باطن و البته پلتفرم همچنان همان نیسان جونیور البته با دست پخت چینی هاست. پادرا ابتدا پس از وانت شوکا پا به بازار گذاشت که نتوانست چندان موفق ظاهر شود اما سرانجام زامیاد اقدام به تولید پادرا پلاس کرد.

پادرا پلاس در بخش فنی به یک پیشرانه ۴ سیلندر ۲.۴ لیتری تنفس طبیعی مجهز شده که توان تولیدی آن حداکثر ۹۵ اسب بخار و ۱۷۵ نیوتن متر گشتاور است. جعبه دنده این وانت نیز از نوع ۵ سرعته دستی است که نیرو را به محور عقب خودرو منتقل می کند. سیستم تعلیق پادرا پلاس در چرخ های جلو از نوع جناغی دوبل و در چرخ های عقب از نوع فنر شمش بوده و در مجموع ظرفیت حمل بار ۲ تنی را دارد. 

مزایا و معایب وانت پادرا پلاس

طراحی بهتر از نیسان وانت

امکانات قابل قبول

داشبورد بروزتر با ارگونومی مناسب

کیفیت ساخت پایین

مصرف سوخت بالا

عدم تغییر پیشرانه نسبت به نیسان وانت

کارون

کارون

سایپا کارون

کابین سایپا کارون

کارون در واقع همان نسخه دوکابین پادرا پلاس زامیاد محسوب می شود. وانتی که پس از پادرا پلاس در سال های اخیر توسط زامیاد رونمایی شد و از آن به عنوان ارزان ترین پیکاپ آفرودی صفرکیلومتر یاد شد! البته که چندان به این محصول نمی توان لقب آفرودی داد چراکه کارون تنها به صورت دیفرانسیل عقب تولید شده و اصلا قابلیت های آفرودی خاصی ندارد.

کارون بیشتر به درد افرادی می خورد که علاوه بر داشتن بارهای مختلف در طول روز نفرات زیادی را هم حمل می کنند. این وانت برای کار در شهر گزینه مناسبی بوده و برای افرادی که به دنبال یک وانت صفر با قابلیت های معمولی هستند کارون زامیاد یک گزینه مناسب خواهد بود.

زامیاد کارون در بخش فنی میزبان همان پیشرانه قدیمی وانت نیسان بوده که با انجام برخی بروز رسانی ها کمی بهبود پیدا کرده است. این موتور قدیمی ۴ سیلندر ۲.۴ لیتر تنفس طبیعی که با کد M24 پلاس شناخته می شود می تواند حداکثر ۹۴ اسب بخار قدرت و ۱۸۷ نیوتن متر گشتاور را تولید کند. این قدرت از طریق یک گیربکس ۵ سرعته دستی تنها به چرخ های عقب ارسال می شود. تعلیق این محصول هم که درست مشابه پادرا پلاس است.

مزایا و معایب وانت کارون

امکانات مناسب

کابین جادار 

خدمات پس از فروش قابل قبول

اشتراکات فنی با دیگر وانت های زامیاد

پلتفرم قدیمی

کیفیت ساخت پایین

ایمنی نامعلوم

ریچ

ریچ

ریچ

ریچ

ریچ یکی از پیکاپ های چینی بازار ایران است که البته شباهت های بسیاری از همه لحاظ با نیسان پیکاپ معروف دارد. پارس خودرو پس از کنار گذاشتن نیسان پیکاپ در اوایل دهه ۹۰ شمسی به سراغ دانگ فنگ رفت و پیکاپی که پلتفرم مشترکی با ژاپنی نیسان ناوارا داشت، که همین پیکاپ ریچ است را به بازار ایران آورد. 

ریچ در حال حاضر در بازه قیمتی زیر یک میلیارد قرار داشته و یکی از پیکاپ هایی است که می توان آن را برای حمل بار و البته نفرات را انتخاب کرد. البته درست مشابه دیگر پیکاپ های بازار از این محصول هم نباید انتظار حمل بارهای با وزن بالا را داشت اما به هر حال به خاطر قابلیت های آفرودی می تواند برای رفتن به مسیرهای سخت مورد استفاده قرار گیرد.

ریچ پارس خودرو که البته در سال های آخر تولید با نشان زامیاد ریچ تولید شد در بخش فنی به یک موتور ۲.۵ لیتر تنفس طبیعی مجهز است که می تواند ۱۳۲ اسب بخار قدرت و ۲۰۸ نیوتن متر گشتاور را تولید کند. گیربکس این پیکاپ هم از نوع ۵ سرعته دستی است که به همراه گیربکس کمکی نیرو را به هر دو محور ارسال می کند. 

مزایا و معایب پیکاپ ریچ

قیمت مناسب برای شروع آفرود 

اشتراکات فنی و ظاهری با نیسان پیکاپ

دارا بودن دنده کمکی

متریال کیفیت پایین کابین و داشبورد

بازار فروش ضعیف

امکانات کم

مصرف سوخت بالا در شهر

کاپرا

شرایط فروش اقساطی کاپرا 2 گروه بهمن

شرایط فروش اقساطی کاپرا 2 گروه بهمن

کاپرا 2 گروه بهمن

کاپرا پیکاپ دیگری در این بازه قیمتی است که نسبت به مدل های پیشین قابلیت های بیشتر و بازار بهتری دارد. این محصول یکی از تولیدات برند ZXAuto چین بوده که در اصل گرند تایگر نام داشته و گروه بهمن آن را در دهه ۹۰ به بازار کشورمان عرضه کرد. 

کاپرا نیز مانند خودروی قبل در اصل یک پیکاپ آفرودی با قابلیت های مناسب بوده که علاوه بر حمله ۴ الی ۵ سرنشین در قسمت بار نیز ظرفیت نسبتا مناسبی دارد. این خودرو هم برای افرادی که شغلشان بارهای چندان مرتفع و یا سنگینی ندارند یک گزینه مناسب بوده خصوصا اگر بخواهند به مناطق خارج از شهر بروند.

پیکاپ کاپرا در بخش فنی و قوای محرکه به یک موتور ۲.۴ لیتری تنفس طبیعی ساخت میتسوبیشی مجهز شده که می تواند ۱۲۴ اسب بخار قدرت و ۲۰۰ نیوتن متر گشتاور را تولید کند. این قدرت از طریق یک گیربکس ۵ سرعته دستی به هر دو محور منتقل می شود. از جمله نکات مهم در مورد این پیکاپ اشتراکات فنی زیاد با میتسوبیشی است که باعث دوام نسبتا بالای آن می شد. 

مزایا و معایب کاپرا

پیشرانه ساخت میتسوبیشی

کابین نسبتا جادار

سواری نرم تر از رقبایی همچون نیسان پیکاپ

امکانات کم

داشبورد ساده و قدیمی

کیفیت ساخت متوسط

قدرت نه چندان بالا

اینرودز

تصاویر جدید بهمن اینرودز منتشر شد

بهمن اینرودز رونمایی شد + مشخصات و قیمت

بهمن اینرودز رونمایی شد + مشخصات و قیمت

ون اینرودز گروه بهمن را می توان جزو اولین ون های بازار داخل دانست که برای استفاده های تجاری و حمل بار معرفی شد. بهمن اینرودز در اصل محصولی چینی از دانگ فنگ بوده و نام اصلی آن دانگ فنگ  C35 است. این خودروی ون برای اولین بار در سال ۲۰۰۹ رونمایی و علاوه بر بازار چین در چندین کشور نیز عرضه شده تا اینکه سرانجام در سال ۱۴۰۱ در ایران توسط گروه بهمن با نام اینرودز در ایران معرفی شد.

ون اینرودز با اینکه بر خلاف وانت های بازار چندان توان حمل بارهای سنگین را ندارد اما برای استفاده داخل شهر و کسب و کارهایی که خدمات پشتیبانی نیز دارند یک گزینه بسیار عالی و مناسب است. این محصول به خاطر بسته بودن فضای بار نسبت به وانت ها کاملا ایمن بوده که یک گزینه بسیار خوب محسوب می شود.

اینرودز در بخش فنی به یک پیشرانه ۴ سیلندر ۱.۵ لیتری تنفس طبیعی مجهز شده است. این پیشرانه می تواند حداکثر ۱۰۵ اسب بخار قدرت و ۱۴۰ نیوتن متر گشتاور را به چرخ های جلو منتقل کرده و جعبه دنده آن هم از نوع ۵ سرعته دستی است. ضمن اینکه بر خلاف وانت ها سیستم تعلیق اینرودز در چرخ های جلو مانند بسیاری از خودروهای سواری از نوع مک فرسون و در چرخ های عقب از نوع فنر تخت است. 

مزایا و معایب اینرودز

طراحی قابل قبول

ایمنی در فضای بار

امکانات رفاهی معقول

زنجیر تایم بودن موتور

بارگیری محدود 

تحمل وزن کم نسبت به وانت ها

منبع اسب بخار
خواندنی‌ها
ارسال نظر

پربیننده ترین