مقایسه جک J۴ با کی ام سی ایگل؛ تفاوت چیست؟
بازطراحی چهره جک J۴ توسط مهندسان ایرانی سبب شده تا نمای ساده و زمخت این خودرو تغییر کند و ظاهر بیش از حد ساده این محصول بهمراتب بهتر شود
کی ام سی ایگل بهعنوان خودروی فیس لیفت شده داخلی رونمایی شد؛ با مقایسه جک J۴ با کی ام سی ایگل همراه ما باشد
هنگامی که بحث خرید خودروی زیر یک میلیارد تومان مونتاژی مطرح میشود، نام محصولاتی همچون جک J۴ و ام وی ام X۲۲ Pro بر سر زبانها میافتد. جک J۴ محصول شرکت کرمان موتور بوده که بهدلیل ظاهر نهچندان دلچسب آن، خریداران را دو به شک میکرد.
از یک سو این محصول در رده قیمتی خود کیفیت ساخت بهتری را به نسبت خودروهای داخلی به خریداران تقدیم میکرد و از سوی دیگر بهدلیل ظاهر زشت خود نمیتوانست قشر جوان جامعه را مجاب به پرداخت هزینه کند.
چند سالی میشود جک J۴ بهعنوان یک محصول با تیراژ بالا در کارخانجات کرمان موتور مونتاژ شده و در بازار به فروش میرسد. کرمان موتور برای حفظ جایگاه و محبوبیت فروش این محصول در بازارهای داخلی و افزایش توانایی رقابت این محصول با mvm x۲۲ pro پلتفرم این خودرو چینی را از شرکت مبدا خریداری کرده است تا با ایجاد تغییراتی در المانهای ظاهری این خودرو، آن را به محصولی جذاب تبدیل کند و نتیجه کار نیز منجر به تولید خودرویی با نام ایگل شده است.
اگر اخبار خودرو را دنبال کرده باشید میدانید که ایگل محصول جدید شرکت کرمان موتور بوده که مهندسان ایرانی با ایجاد تغییراتی بر روی ساختار جک j۴ آن را تولید کردهاند؛ اما این تغییرات شامل چه مواردی میشوند؟
برسی تفاوتهای جک J۴ و گی ام سی ایگل
در ادامه این مطلب به تغییراتی که مهندسان شرکت کرمان موتور روی خودروی جک J۴ انجام دادهاند، میپردازیم.
با وجود یکسان بودن پلتفرم دو خودرو، ایگل را میتوان نسخه فیس لیفت شده جک J۴ بهحساب آورد. هر دو خودرو در تمای نماها دارای شمای نسبتا یکسانی هستند؛ اما تغییرات در هر سمت خودرو ایگل وجود دارد که این محصول را به خودرویی جذاب و جوانپسند تبدیل کرده است.
بازطراحی چهره جک J۴ توسط مهندسان ایرانی سبب شده تا نمای ساده و زمخت این خودرو تغییر کند و ظاهر بیش از حد ساده این محصول بهمراتب بهتر شود. برای طراحی چراغهای نمای جلویی ایگل، از خودرو جک J۷ الهام گرفته شده است. چراغها در ایگل بهصورت کشیده طراحی شده و در جلوپنجره خودرو شاهد کرومکاریهای متعدد هستیم. کرومکاریها در این محصول بهصورت لانه زنبوری نبوده و دارای طراحی کشیده هستند و چراغهای جانبی خودرو را به یکدیگر مرتبط میسازند.
طراحی نمای عقب خودرو نیز مدرنتر شده و شاهد طراحی بهروزتری هستیم. البته مهندسان کرمان موتور، طراحی چراغهای عقب این خودرو را تغییر ندادهاند و تنها گرافیک داخلی چراغها دستخوش تغییرات شده است.
مقایسه کابین جک J۴ با کی ام سی ایگل
تفاوتهای ایجاد شده در کابین خودرو ایگل، به دو مورد بسیار ساده محدود میشود. اولین تغییر مربوط به برداشته شدن لوگوی جک از روی غربیلک فرمان و جایگزین شدن آن با لوگوی KMC میشود و مورد دوم به اضافه شدن تریم دو رنگ رودریها و صندلی محدود میشود.
در واقع در بازطراحی جک J۴ تغییر خاصی در کابین این محصول نیفتاده و شاهد همان طراحی گذشته هستیم. در بخش میانی داشبورد شاهد کرومکاری U شکل هستیم که مانیتور و دریچههای میانی سیستم تهویه را در خود جای داده است. در بخش پایینی این قسمت هم شاهد دکمههای کنترلی سیستم تهویه نیمه اتومات این خودرو هستیم.
مقایسه جک J۴ با کی ام سی ایگل در بخش پیشرانه
قلب تپنده محصول جدید کرمان موتور از لحاظ مشخصات فنی با نمونه قبلی هیچ تفاوتی ندارد و شاهد همان پیشرانه ۴ سیلندر تنفس طبیعی ۱.۵ لیتری با توان تولید ۱۰۳ اسب بخار قدرت و ۱۴۶ نیوتنمتر گشتاور هستیم.
البته از لحاظ نرم افزاری شاهد ریمپ شدن خودرو با نرمافزار شرکت کرمان موتور هستیم؛ مهندسان کرمان موتور مدعی شدهاند که ایگل به نسبت نمونه پیشین، سازگاری بهتری با بنزین داخلی دارد و میتواند فرآیند احتراق را کاملتر به انجام برساند.
جعبهدنده ایگل همانند J۴ از نوع CVT بوده که توان تولید شده توسط موتور را به چرخهای جلو منتقل میکند. البته مهندسان کرمان موتور برای کاهش قیمت و ایجاد تنوع در محصولات خود، قول عرضه ایگل با دنده دستی را نیز دادهاند که بهزودی شاهد عرضه این محصول به بازار خواهیم بود.
ایمنی و امکانات رفاهی
مقایسه جک J۴ با کی ام سی ایگل در بخش امکانات رفاهی و ایمنی به ما نشان میدهد که نسخه پایه محصول جدید کرمان موتور تفاوتی با نمونه پیشین ندارد؛ اما نسخه فول ایگل قرار است به سانروف برقی و استارت دکمهای نیز مجهز شود.
از امکانات پایه کی ام سی ایگل میتوان به چراغهای LED جلو، فرمان برقی مهز به دکمههای کنترل سیستم صوتی و کروز کنترل، شیشهها و تنظیم آینههای بغل برقی، روکشهای چرمی صندلیها با تریم دو رنگ جدید، کروز کنترل و قابلیت محدود کردن سرعت، کامپیوتر سفری در وسط کلاستر آنالوگ، تنظیم ارتفاع نور چراغهای جلو از داخل کابین، سنسور نور، چراغ بدرقه، سامانه نظارت بر فشار باد تایرها، کیسه هوا برای راننده و شاگرد، ترمزهای ضد قفل ABS و سیستم توزیع الکترونیکی نیرو EBD اشاره کرد.