کدخبر : 20846 تاریخ انتشار :
A
مخارج لاکچری‌ترین تفریح زمستانی

چرا اسکی رفتن امسال جگر می‌خواهد؟

چرا اسکی رفتن امسال جگر می‌خواهد؟

برف باریدن گرفت و تفریحات برفی به تبع آن آغاز شده است؛ اما برای تفریحات برفی که عموما در دسته تفریحات لاکچری محسوب می‌شوند، چقدر باید هزینه کرد؟

قیمت ۳۶۰- اسکی رفتن همیشه جگر می‌خواست، حالا کمی بیشتر. احتمالا اکثرمان تجربه این ورزش زمستانی را نداشته‌ یا حداقل یک بار هوس انجام آن را کرده‌ایم.

در این گزارش، قیمت ۳۶۰ قصد دارد تا با بررسی هزینه‌ بخش‌های مختلف از خرید و اجاره تجهیزات تا قیمت کلاس‌های اسکی و بلیت پیست‌های گوناگون، اقتصادی‌ترین راه تجربه اسکی را با شما در میان بگذارد.

قیمت بلیت اسکی در هر پیست

ارزان‌ترین دروازه ورود به اسکی را پیست توچال در اختیارتان می‌گذارد. شما می‌توانید با پرداخت 440 تا 540 هزار تومان، با توجه به روز هفته، از پیست اسکی توچال استفاده کنید.

درهای پیست دربندسر تا اطلاع ثانوی تنها به روی گروه آموزشی باز خواهد بود. برای تهیه بلیت پیست اسکی دربندسر ملزم به پرداخت مبلغ 550 هزار تومان به ازای هر نفر هستید.

دیزین از دیگر پیست‌های مشهور تهران است که بهای بلیت آن بین 550 تا 700 هزار تومان اعلام شده است.

تهیه بلیت برای پیست اسکی شمشک کمی گران‌تر بوده و پایه قیمت آن از 700 هزار تومان شروع می‌شود. این پیست مجهز به بخش وی‌آی‌پی بوده و هزینه هر بلیت آن 3 میلیون و 500 هزار تومان به ازای هر نفر است؛ اما باید این نکته را در نظر بگیرید که هزینه‌های اسکی رفتن تنها به تهیه بلیت خلاصه نمی‌شود.

خرید تجهیزات اسکی چقدر آب می‌خورد؟

30-CU-1024x688

هر ورزش به تجهیزات خاصی نیاز دارد و چنین ورزش ویژه‌ای به تجهیزات خاص‌تر! برای تجربه یک روز اسکی می‌توانید اقدام به اجاره کفش، کلاه (هلمت)، چوب اسکی، دستکش، کاپشن و عینک اسکی در همان پیست مورد نظر کنید؛ اما خرید این محصولات چقدر برایتان آب می‌خورد؟

بنا بر بررسی‌های قیمت ۳۶۰، خرید تجهیزات اسکی بسته به بودجه شما می‌تواند متغیر باشد.

بنابراین، برای خرید یک جفت کفش اسکی در کم‌ترین حالت به ۱۲ میلیون تومان نیاز دارید. این مبلغ می‌تواند تا ۳۳ میلیون تومان برای اجناس باکیفیت‌تر افزایش پیدا کند.

قیمت کلاه اسکی نیز از ۳ تا ۱۹ میلیون تومان برآورد شده است.

همچنین برای تهیه یک جفت دستکش مخصوص اسکی می‌بایست بین ۲۶۰ هزار تا ۱۴ میلیون تومان هزینه کنید.

طبیعتا حیاتی‌ترین ابزار اسکی، بیشترین قیمت را هم به خود اختصاص  می‌دهد. برای تهیه یک چوب اسکی معمولی از کف قیمت ۱۶ میلیون تومان می‌توانید هزینه کنید. مرغوب‌ترین چوب اسکی اما تا ۲۴۵ میلیون تومان قیمت خواهد داشت.

عینک اسکی از دیگر واجبات این ورزش زمستانی است تا از شر دانه‌های برف در امان بمانید. برای تهیه یک عینک ساده می‌توانید از ۱۲۰ هزار تومان هزینه کنید. قیمت باکیفیت‌ترین عینک اما تا ۴۲ میلیون تومان ادامه پیدا خواهد کرد.

آخرین موردی که قطعا به آن نیاز پیدا خواهید کرد، کاپشن اسکی است که از ۲ میلیون ۲۰۰ هزار تا ۱۲۲ میلیون تومان قابل خریداری است.

بنابراین، برای تهیه تجهیزات اسکی بطور میانگین باید ۳۲۰ میلیون تومان پرداخت کنید.

هزینه مربی اسکی؛ ۵ میلیون !

با وجود این که تمام تجهیزات را خریداری کرده و 300 میلیون تومان هم پیاده شده‌اید، همچنان نیاز به پرداخت دیگری دارید تا وارد دنیای اسکی شوید.

اسکی نیز مانند هر ورزش دیگری نیاز به آموزش داشته و با توجه به خاص بودن سبک ورزشی‌اش، یادگیری آن تنها با مربی خصوصی امکان‌پذیر است.

به گزارش قیمت ۳۶۰، هزینه هر یک جلسه آموزشی اسکی ۶۵۰ هزار و چهار جلسه آن ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان اعلام شده است.

بنا بر توصیه متخصصان این ورزش، تا پنج جلسه تمام نشود، هنوز مبتدی محسوب خواهید شد. بدین ترتیب برای حرفه‌ای شدن، هزینه هشت جلسه آموزش اسکی با مربی خصوصی ۴ میلیون و ۹۰۰ هزار تومان تمام خواهد شد.

خواندنی‌ها
ارسال نظر

پربیننده ترین