کدخبر : 9495 تاریخ انتشار :
A

نرخ بهره بین بانکی آب رفت+ جدول

نرخ بهره بین بانکی آب رفت+ جدول

نرخ بهره بین بانکی در هفته منتهی به ۲۰ تیرماه با کاهش یک صدم درصدی نسبت به هفته قبل از آن به ۲۳.۶۲ درصد رسید

 نرخ سود بین بانکی در هفته منتهی به ۱۳ تیرماه با کاهش سه صدم درصدی نسبت به هفته قبل از آن به ۲۳.۶۳ درصد رسیده بود، یک صدم درصد دیگر نیز کاهش یافت.


بیشتر بخوانید: وام ۸۰۰ میلیونی مسکن به چه کسانی می‌رسد؟


نرخ سود بین بانکی در هفته منتهی به ۱۳ تیرماه با کاهش سه صدم درصدی نسبت به هفته قبل از آن به ۲۳.۶۳ درصد رسیده بود. نرخ بهره بین بانکی در هفته منتهی به ۶ تیرماه بدون تغییر نسبت به هفته قبل از آن ۲۳.۶۶ درصد بوده است. نرخ سود بین بانکی در هفته پایانی خردادماه به بالاترین سطح در سال جاری رسیده و رکورد ۲۳.۶۶ درصد را در هفته پایانی خردادماه ثبت کرده بود.

14030423103158878305505410

این نرخ در هفته منتهی به 23 خردادماه نیز رکورد 23.63 درصدی را ثبت کرده بود. همچنین در هفته منتهی به 16 خردادماه این نرخ با افزایش سه صدم درصدی نسبت به هفته قبل از آن به 23.64 درصد رسیده بود. نرخ بهره بین بانکی در هفته منتهی به 9 خرداد ماه با کاهش یک صدم درصدی نسبت به هفته قبل از آن به 23.61 درصد رسیده بود؛ نرخ سود بین بانکی در هفته منتهی به 2 خرداد نیز با افزایش محسوس نسبت به هفته پایانی اردیبهشت ماه به 23.62 درصد رسیده بود. این نرخ در هفته منتهی به 26 اردیبهشت ماه با افزایش نسبت به هفته قبل از آن 23.56 درصد بود.

نرخ بهره بین بانکی در هفته منتهی به 19 اردیبهشت ماه نسبت به هفته قبل از آن بدون تغییر بوده و 23.5 درصد اعلام شد. این نرخ در هفته منتهی به 12 اردیبهشت ماه با کاهش یک صدم درصدی نسبت به هفته قبل از آن به 23.5 درصد رسیده بود.

نرخ سود بین بانکی در هفته منتهی به 5 اردیبهشت ماه نرخ سود بین بانکی با کاهش یک صدم درصدی نسبت به هفته قبل از آن به 23.51 درصد رسیده بود. این نرخ از ابتدای سال جاری با روند کاهشی همراه بود به جز هفته منتهی به 29 فروردین ماه.  نرخ بهره بین بانکی در هفته پایانی فروردین با افزایش همراه شدو با 4 صدم درصد افزایش نسبت به هفته قبل از آن به 23.52 درصد رسید.

نرخ بهره بین بانکی در هفته منتهی به 22 فروردین ماه با کاهش نیم درصدی نسبت به هفته قبل از آن به 23.48 درصد رسید. نرخ بهره بین بانکی که در هفته نخست فروردین ماه سال جاری 23.62 درصد شده بود در دومین هفته از نخستین ماه سال جدید با کاهش 4 صدم درصدی همراه شد و به 23.58 درصد رسید.

این نرخ در هفته پایانی اسفندماه سال 1402 به 23.66 درصد رسیده بود که بالاترین نرخ بهره بین بانکی از آبان‌ماه به بعد محسوب می‌شود. بیشترین رکورد این نرخ در هفته نخست مهر 1402 ثبت شده است. نرخ بهره بین بانکی در پایان هفته منتهی به 5 مهرماه سال 1402 با رکوردشکنی 10 سال به 23.80 درصد افزایش یافته بود؛ البته بعد از آن روند کاهشی نرخ سود بین بانکی آغاز شد و در هفته نخست آبان‌ماه به 23.71 درصد کاهش یافت و بعد ان آن وارد کانال‌های پایین‌تر شد.

نرخ سود بین بانکی چیست؟

ممکن است بانک‌ها در دوره‌های مالی کوتاه‌مدت روزانه یا هفتگی با کسری یا مازاد نقدینگی روبه‌رو شوند. اگر بانکی دچار کسری نقدینگی شود، باید از طریق وام گرفتن آن را جبران کند تا به حالت تعادل برسد. برای اینکه بانک‌ها برای حل این مشکل به بانک مرکزی نیاز نداشته باشند، بازاری را به نام بازار بین بانکی تشکیل داده‌اند که در آن به یکدیگر وام دهند. اکثر وام‌های بین بانکی سررسید کوتاه‌مدت یک‌هفته‌ای یا کمتر دارند. وام‌دهی بانک‌ها به یکدیگر بر مبنای یک نرخ سودی است که به آن نرخ سود بین بانکی گفته می‌شود.

منبع تسنیم
خواندنی‌ها
ارسال نظر

پربیننده ترین