کدخبر : 19610 تاریخ انتشار :
A

تجربه رانندگی با BYD چین پلاس/ جذاب‌ترین سدان وارداتی بازار

تجربه رانندگی با BYD چین پلاس/ جذاب‌ترین سدان وارداتی بازار

هفته گذشته شرکت نبکا برای تست و بررسی بلند محصولات خود شامل اسکای ول ET5 برقی و پلاگین و همچنین بی وای دی چین پلاس برقی و پلاگین، سفری را از تهران به مقصد هتل میزبان بابلسر ترتیب داد

به گزارش قیمت ۳۶۰؛ شرکت نبکا در نمایشگاه خودرو اصفهان ۱۴۰۳ از ۵ محصول جدید شرکت بی وای دی رونمایی کرد و برای اولین بار آن ها را در معرض دید عموم قرار داد. یکی از این محصولات نسخه پلاگین چین پلاس بود که بی تردید می تواند از جذاب ترین سدان های وارداتی بازار لقب گیرد.

بی وای دی چین پلاس را می توان نسخه کوچک شده ی بی وای دی هان برشمرد که در بخش طراحی نیز شباهت بسیار زیادی به هان دارد. در بی وای دی چین پلاس برخلاف بسیاری دیگر از محصولات چینی، شاهد طرحی ساده و موقر هستیم که به این زودی ها شما را دلزده نخواهد کرد. در قسمت دماغه خودرو یک جلوپنجره بزرگ با پرداخت های کرومی را داریم و چراغ ها نیز حالتی کشیده با گرافیکی بسیار جذاب دارند.

چراغ های عقب بی وای دی چین پلاس نیز مانند دیگر سدان های این روزهای بازار به هم پیوسته هستند و گرافیک داخلی بسیار جذابی دارند.

 طور کلی می توان گفت که سدان پلاگین هیبرید وارداتی نبکا طراحی ظاهری قابل قبولی دارد که می توان آن را کاملا عامه پسند دانست.

امکانات ایمنی و رفاهی

بی وای دی چین پلاس

بی وای دی چین پلاس

از مهم ترین امکانات و آپشن های این خودرو می توان به سیستم ترمز هوشمند، سیستم ترمز کمکی، سیستم BOS، ترمز پارک برقی، سیستم پایش فشار تایرها (TPMS)، ورود بدون کلید و استارت دکمه ای، سنسور نور و اتولایت، ۶ ایربگ، رادار بین خطوط فعال، کروز کنترل تطبیقی، ترمز اضطراری خودکار، تابلو خوان، صندلی راننده برقی ۶ حالته و صندلی شاگرد برقی ۴ حالته، گرم کن صندلی های جلو، دوربین ۳۶۰ درجه، سیستم صوتی با ۶ بلندگو، کلاستر تمام دیجیتال، چراغ های جلو فول LED، چهار حالت رانندگی، سانروف، آینه وسط الکتروکرومیک، صندوق برقی و تهویه اتوماتیک دوکاناله اشاره کرد. البته در نسخه پایه که در این تست حضور داشت خبری از رادار های کمک رانندگی و امکان چرخش مانیتور، گرمکن صندلی، دوربین ۳۶۰ درجه، صندوق برقی و… نبود.

مشخصات فنی و تجربه سواری

بی وای دی چین پلاس

بی وای دی چین پلاس

پسوند نام این خودرو DMi به معنی Dual Motor Intelligent است که نشان می دهد با یک خودروی هیبرید مواجه هستیم. نسخه ای که برای این تست همراه ما بود نمونه پایه یا همان اکسلنس ۵۵ بود که در ادامه به بیان مشخصات فنی آن می پردازیم.

موتور بنزینی این خودرو می تواند ۱۱۰ اسب بخار توان و ۱۳۵ نیوتن متر گشتاور تولید کند. موتور برقی نیز در این نسخه قادر است ۱۷۷ اسب بخار توان و ۳۱۶ نیوتن متر گشتاور تولید کند. قدرت تولیدی هم در اختیار گیربکس ECVT قرار می گیرد

بی وای دی چین پلاس

پکیچ باتری نسخه مورد تست حدود ۸ کیلو وات ساعت ظرفیت دارد و این خودرو نیز می تواند با یک بار شارژ کامل تا ۵۵ کیلومتر را در حالت برقی بپیماید. در مجموع کین پلاس پلاگین هیبرید با باک و باتری های پر قادر است بیش از هزار کیلومتر را در تمام نسخه ها پیمایش نماید که عدد بسیار خوبی است.

با سه سرنشین بزرگسال و سه چمدان و ظرفیت کامل باتری ها شروع به حرکت کردیم. سواری خودرو به دلیل فاق بلند لاستیک ها بسیار نرم است و ارگونومی کابین به همراه فضای پا و سر در هر دو ردیف، مناسب و کافی ارزیابی می شود. شتاب گیری خودرو به دلیل آنکه نسخه پایه در اختیار ما بود آنچنان هیجان انگیز نیست اما مایوس هم نخواهید شد. ضعف عمده ی چین پلاس را می توان تعلیق عقب آن دانست که ای کاش از نوع مولتی لینک بود تا پایداری بهتری را در پیچ ها ارائه دهد. قابلیت بازیابی انرژی نیز در چین پلاس قابل تنظیم است و عملکرد بسیار دقیق و درستی هم دارد چراکه مدام به شارژ مجدد باتری ها کمک می کند. اگر رانندگی معمول و اصطلاحا اکونومی داشته باشید قطعا چین پلاس همراه همیشگی شما خواهد بود چراکه در بخشی از مسیر که به رانندگی بدون هیجان و بدون سبقت های لحظه ای و… پرداختیم، مصرف سوخت ترکیبی خودرو عدد بسیار خوب ۴.۷ لیتر را نشان می داد و از طرفی شارژ باتری ها نیز حالت پایداری به خود گرفته بود.

به طور کلی با توجه به زیرساخت های موجود در کشور، در حال حاضر خودرو های هیبریدی و پلاگین هیبریدی را می توان بهترین گزینه ها برای بازار ایران برشمرد چراکه از طرفی نیاز مداوم به حضور در ایستگاه های شارژ و ترس از تمام شدن شارژ در مسافت های حدود ۳۰۰ کیلومتر را برای آن ندارید (مانند EJ7 کرمان موتور که به گفته مالکین در بهترین حالت کمتر از ۳۰۰ کیلومتر پیمایش دارد) و از طرف دیگر مصرف سوخت کمتر و مهم تر از آن آلودگی زیست محیطی بسیار کمتری دارند.

قیمت و گارانتی

بی وای دی چین پلاس

نبکا تلاش دارد تا در صورت امکان نسخه پایه این خودرو را با در نظر گرفتن دلار ۸۰ هزار تومانی با قیمت در حدود ۱ میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان عرضه نماید. البته باید دید مافیای خودروسازان دولتی و مونتاژ کاران بخش خصوصی در نهایت این اجازه را می دهند یا خیر. گارانتی و خدمات پس از فروش محصولات نبکا نیز برعهده خودروسازان بم و در اصل شبکه نمایندگی های گروه کرمان خواهد بود.

منبع اسب بخار
خواندنی‌ها
ارسال نظر

پربیننده ترین