گلکسی بادز ۳ پرو؛ رقیب کرهای ایرپادز رونمایی شد
گلکسی بادز ۳ پرو پرچمدار تازه نفس سامسونگ و رقیب جدی برای ایرپادز پرو ۲ اپل محسوب می شود
به گزارش قیمت ۳۶۰؛ جدیدترین نسل از پرچمدار هدفونهای ترو وایرلس سامسونگ، یعنی گلکسی بادز ۳ پرو با تغییرات فراوان از راه رسیده است. این بادز جدید سامسونگ در کنار بهرهمندی شکلوشمایل جدید، ویژگیهای تازهای را هم با خود یدک میکشد تا عملاً یکی از کاملترین محصولات بازار در رده خود باشد.
مشخصات فنی هدفون TWS سامسونگ گلکسی بادز ۳ پرو
نام محصول | گلکسی بادز ۳ پرو |
درایور صدا | دوگانه شامل درایور اصلی ۱۰.۵ میلیمتری و پلانار ۶.۱ میلیمتری |
قابلیتهای صوتی | مکالمه با میکروفون سهگانه برای هر گوشی همراه با قابلیت VPU / حالتهای حذف نویز فعال و صدای محیط / قابلیت استفاده از پروفایلهای صوتی اپلیکیشن Galaxy Wear / پشتیبانی از صدای ۲۴ بیتی Hi-Fi و صدای ۳۶۰ درجه / پشتیبانی از هوش مصنوعی Galaxy AI |
باتری | ۵۳ میلیآمپرساعتی برای هر گوشی / ۵۱۵ میلیآمپرساعتی برای کیس شارژ |
وزن | هر گوشی ۵.۴ گرم و کیس شارژ ۴۶.۵ گرم |
سایر مشخصات کلیدی | استاندارد IP۵۷ برای مقاومت در برابر گردوغبار و آب تا عمق ۱ متر بهمدت ۳۰ دقیقه / پشتیبانی از شارژ سریع / شارژ بیسیم / بلوتوث ۵.۳ |
قیمت | ۱۱ میلیون تومان |
طراحی مشابه ایرپادز؛ حتی جذابتر
خانواده گلکسی بادز ۳ برای اولین بار از آن سبک طراحی سنتی و شناختهشده داخل گوشی نسلهای گذشته فاصله گرفتهاند. بههمینترتیب برند کرهای سراغ فرم فکتور دیگری برای ایربادهای خود رفته، اما نه طراحی جدید و متفاوت؛ بلکه طراحی مشابه به ایرپادز اپل! سامسونگ درحالیکه با بادزهای نسل گذشته خود توانسته بود رضایت درصد قابلتوجهی از کاربران جلب کند، حالا دل خود را به دریا زده و رویه خود در رابطه با هدفونهایش را تغییر داده است.
گلکسی بادز ۳ و گلکسی بادز ۳ پرو در بخش فرم فکتور نسبتاً مشابه هستند: کیس شارژ با ظاهر یکسان و گوشیهای دارای ساقه. تفاوت دو عضو خانواده بادز ۳ سامسونگ به نحوه قرارگیری آنها در گوش برمیگردد. درحالیکه گلکسی بادز ۳ بهصورت اوپن-فیت طراحی شده، برادر گرانقیمتترش از ایرتیپ اختصاصی با سایزهای مختلف بهره میبرد. بهشخصه با هدفونهای ترو وایرلس با سبک طراحی بدون ایرتیپ ارتباط خوبی ندارم؛ زیرا در تجربه کاربری که از انواع و اقسام این هدفونها داشتهام، حین ورزش و حتی راه رفتن بهسادگی از گوشهایم خارج شدهاند. باوجوداین، اتفاق مذکور حین استفاده از گلکسی بادز ۳ پرو بهندرت برایم رخ داده است. بههرحال اما برای این تغییر برای کاربران بادزهای پیشین سامسونگ بیشاز حد حس میشود و برای عادت به این نوع طراحی، به کمی زمان احتیاج خواهید داشت.
ارگونومی گلکسی بادز ۳ پرو نسبتبه مدل استاندارد پیشرفتهتر بوده و بهرهمندی از سری مخصوص ابعاد مختلف گوش، آنرا به گزینهای مناسبتر برای بیشتر کاربران بدل میکند. ازطرفی ظاهر بادز ۳ پرو نسبتبه گذشته شکیلتر شده و حتی در محلهای رسمی نیز جذابیت تیپ شما را بههم نمیریزد. سامسونگ این هدفون پرچمدار را در دو رنگ مشکی و نقرهای روانه بازار میکند.
سامسونگ روی هرکدام از گوشیهای این هدفون TWS از نشانگر LED استفاده کرده تا حین باز کردن کیس و برداشتن هدفون، از آمادهبهکار بودن گوشیها اطمینان حاصل کنید. بهکارگیری این المان جذاب در طراحی Galaxy Buds 3 Pro در کنار بهرهمندی از نشانگر اختصاصی قرارگیری در کیس، جذابیت ظاهری این محصول را به اوج میرساند.
گلکسی بادز پرچمدار سامسونگ در کنار برادرش برای اولین بار به استاندارد IP57 مجهز شده است. بهرهمندی از این استاندارد بهمنزله مقاومت در برابر گردوغبار و آب تا عمق یک متری و بهمدت نیم ساعت خواهد بود. برای جمعبندی این بخش از بررسی گلکسی بادز ۳ پرو، میتوانیم سامسونگ را بهدلیل جاهطلبیاش در تغییر استراتژی این بخش مورد تحسین قرار دهیم؛ اما این تغییر ناگهانی شاید برای کاربران فعلی سامسونگ که قصد خرید این مدل را دارند تا حد قابلتوجهی عجیب باشد.
آوایی گوشنواز
گلکسی بادز ۳ پرو به خروجی صدای دوگانه شامل درایور ۱۰.۵ میلیمتری و توییتر پلانار ۶.۱ میلیمتری مجهز شده است. با در نظر گرفتن ویژگی شاخصی چون صدای هایفای ۲۴ بیتی با سمپلینگ ۹۶ کیلوهرتزی و بلوتوث ۵.۴، آوایی گوشنواز به سمعتان خواهد رسید. سامسونگ با بهکارگیری این ترکیب برنده، یکی از بهترین تجربههای شما از هدفونهای TWS را در اختیارتان میگذارد. کرهایها همچنین برای اولین بار در بادزهای خود از آمپلیفایر اختصاصی برای هرکدام از خروجیهای صدا استفاده کردهاند تا عملکرد نماینده خود را بهچیزی برتر از رقیب اپلی خود ارتقاء دهند.
بیس کوبنده این هدفون، خصوصاً در حالت Bass Boost، گوش دادن به موزیک را به لذتی مثالزدنی بدل میکند. حجم صدای مناسب، فرکانسهای دقیق و امکان استفاده از پروفایلهای صوتی با قابلیت شخصیسازی از دیگر مشخصههای قابلتوجه گلکسی بادز ۳ پرو هستند تا حتی آدیوفایلها هم حین استفاده از این هدفون بهوجد بیایند؛ بنابراین اگر روی کیفیت صدای هدفون جدیدتان حساس هستید، میتوانید روی بادز پرچمدار سامسونگ حساب ویژهای باز کنید.
قابلیت حذف نویز فعال (ANC) در گلکسی بادز ۳ پرو نیز در دسترس قرار گرفته است. این ویژگی همراه با هوش مصنوعی Galaxy AI، هوشمندتر از همیشه و براساس صداهای محیط عمل میکند. درواقع این قابلیت نوعی تطبیقپذیر از ANC محسوب میشود؛ بهطوری که نحوه حذف نویز برای صدای آژیر، گفتگو و نویزهای عادی اطراف کاملاً متفاوت است. سامسونگ با ارائه چنین ویژگی در قالب ANC تصمیم کاربردی اتخاد کرده، اما براساس بررسیهایم، عملکرد کلی بادز ۲ پرو در حذف صداهای مزاحم اطراف بهتر از پرچمدار فعلی سامسونگ بود. هرچند فرم فکتور و نحوه قرارگیری نسل پیشین بادز سامسونگ نیز در این امر مؤثر است. حضور گلکسی AI در بادز ۳ پرو ویژگیهایی چون ترجمه زنده را هم فراهم کرده، اما بهدلیل عدم پشتیبانی از زبان فارسی، فعلاً برای ما کاربرد چندانی ندارد.
شارژدهی باتری گلکسی Buds 3 Pro در قیاس با نسل قبل بهتر شده است. مدت زمان استفاده از گوشیها با یک بار شارژ و حین پخش موسیقی یک ساعت افزایش یافته و مجموع شارژدهی (با احتساب باتری کیس) نیز پیشرفت قابلتوجهی را تجربه میکند. سایر قسمتهای این هدفون نیز عملکردی مشابه با گلکسی بادز ۳ دارند که میتوانید آنرا در مطلب بررسی هدفون ارزانتر سامسونگ بخوانید.
جمعبندی بررسی گلکسی بادز ۳ پرو
بادز پرچمدار تازهنفس سامسونگ جدیترین و خطرناکترین رقیب برای ایرپادز پرو ۲ اپل و سایر مدلهای ردهبالای بازار ازجمله نمایندگان سونی محسوب میشود. ویژگیهای گلکسی بادز ۳ پرو حتی از تعداد انگشتان دست بیشتر هستند: طراحی شیک و جذاب، امکانات فراوان، صدای باکیفیت و کمنظیر و کیفیت ساخت بالا تنها بخشی از نقاط قوت این مدل بهشمار میآیند. هرچند با در نظر گرفتن برچسب قیمت ۱۱ میلیون تومانی بادز ۳ پرو (در زمان نگارش بررسی)، انتظاری کمتر از این را هم نداشتیم. شاید اگر طی هفتههای آینده قیمت پرچمدار هدفونهای TWS سامسونگ به کمتر از ده میلیون تومان برسد، ارزش خرید آن بیشتر هم شود؛ اما درصورتیکه قصد خرید بهترین گلکسی بادز را داشته باشید، این مدل برای شماست.